Rondleidingen & Arrangementen

 

Rondleiding door een van onze enthousiaste gidsen!
Elke zondag is er om 14.00 uur een rondleiding door één van onze gidsen. Ga mee op pad en luister naar diverse spannende en interessante verhalen. De kosten hiervoor zijn € 9,50 per volwassene en € 5,00 per kind van 5-12 jaar (kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis). Deze prijzen zijn inclusief entree voor het kasteel. Reserveren kan ter plekke bij Kasteel De Keverberg. In verband met corona kunnen maximaal 8 volwassenen en/of 5 kinderen meelopen per groep. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te reserveren met een gids, dit kan tijdens alle dagen dat we geopend zijn. De kosten hiervoor zijn € 9,50 per persoon met een minimum van € 80,00. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl of te bellen met 077-7600666.

Fruitig toeren
Lekker toeren door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo, genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en tussendoor ook nog iets leren over fruitbomen terwijl je van een vers sapje proeft? Dan is “Fruitig toeren” iets voor jou! Samen met Fruitboerderij Görtz hebben wij dit leuke arrangement samengesteld. Je vertrekt vanaf de Fruitboerderij in Baarlo voor een tocht met een prachtige huifkar naar Kessel. In Kessel bezoek je ons kasteel en kun je hier op eigen gelegenheid ronddwalen. Op de terugweg kun je in de huifkar genieten van een lekkere lunch. Het arrangement start om 11.00 uur vanaf Baarlo en om 13.30 uur ben je weer terug op de startplek!

Kosten
25,00 vanaf 13 jaar
12,50 voor kinderen van 5-12 jaar
7,50 voor kinderen van 2-4 jaar
< 2 jaar mogen gratis mee

Het adres van de vertreklocatie is De Berckt 12D in Baarlo. Dit is ter hoogte van de sapautomaat. Gasten kunnen hun auto hier parkeren aan de rand van het terrein of op het gras.

Reserveren
Fruitig toeren kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen op aanvraag. Stuur gerust een mail naar info@kasteeldekeverberg.nl en dan bekijken wij meteen de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Van Peel naar Kasteel
Reserveer nu een trabant of legerjeep voor een dagvullend programma met je gezin, vrienden, familie of collega’s! Je start bij restaurant De Heere van Meijel en maakt een mooie toeristische tocht door de Peel. Daarna komen jullie op eigen gelegenheid naar Kessel en hebben jullie een heerlijke vullende lunch bij Baron Frits. Ontdek daarna de historie in het modernste kasteel van Nederland: Kasteel de Keverberg. Afhankelijk van het arrangement doen jullie ook één van de interactieve activiteiten ‘Code Keverberg’ of ‘Het Geheim van de Baron’, georganiseerd door Buiten Zinnen. Kortom een zeer geslaagde dag voor jong en oud! Met wie ga jij van Peel naar Kasteel?

E-chopper kastenroute
In samenwerking met Home of Heroes kun je de Limburgse omgeving bewonderen met een e-chopper, ons kasteel ontdekken en een leuk dagje uit beleven! Met deze 3 uur durende tocht maken jullie een rit langs drie kastelen!

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met 𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐨𝐟 𝐇𝐞𝐫𝐨𝐞𝐬 via info@homeofheroes.nl of 0623028977.

Schipperspensionaat arrangement
Tot voor de verwoesting in de Tweede Wereldoorlog was Kasteel De Keverberg een schipperspensionaat. Kinderen van scheepvaartouders werden hier opgevoed en onderwezen als vader en moeder de kost verdienden op het water. Een bijzonder hoofdstuk in de eeuwenoude geschiedenis dat je nu zelf kunt beleven. Ondertussen geniet je van een heerlijk lunchpakket van “Zuster Vera”. We bieden een ochtend- of middagarrangement aan.

Ochtendarrangement
10.00 uur Rondgang Kasteel op eigen gelegenheid met extra aandacht voor de tijd van het schipperspensionaat
11.15 uur Ontvangst lunchpakket en vertrek naar haven
11.30 uur Start sloepvaren
Tijdstip einde arrangement afhankelijk van vaarduur

Middagarrangement
12.00 uur Ophalen lunchpakket bij Kasteel en vertrek naar haven
12.15 uur Start sloepvaren
14.15 uur Einde sloep varen, vertrek naar Kasteel
14.30 uur Rondgang Kasteel op eigen gelegenheid met extra aandacht voor de tijd van het schipperspensionaat
16.00 uur Einde arrangement

Kosten
De prijs voor dit arrangement bestaat uit de kosten van het varen (€ 50,- per uur voor een zespersoons sloep) en de kosten van de entree, rondgang en lunchpakket van Kasteel De Keverberg: € 10,50 per kind van 5-12 en  € 16,50 per volwassene.

Reserveren?
Meer informatie over het arrangement en reserveren kan via www.sloepverhuurlimburg.nl

Bijzondere kastelen fietsroute Baronnen van de Keverberg
Bezoek met deze bijzondere kastelen fietsroute van circa 35 kilometer niet één maar twee kastelen. Kasteel de Keverberg in Kessel én Kasteel Aldenghoor in Haelen. Je kunt de route starten bij beide kastelen en ook weer beëindigen. Ontdek meer over de geschiedenis van de Baronnen van de Keverberg en geniet van heerlijke spijs en drank op beide locaties. Daarnaast neemt deze fietsroute je mee langs een aantal andere kastelen als Kasteel Malborgh, Kasteel Neyenghoor en Villa Oeverberg. De prijs is 24,50 per persoon inclusief:
• Bezoek 2 kastelen (waarvan Kasteel de Keverberg mét entree en bezichtiging)
• Koffie met vlaai bij Kasteel De Keverberg
• Lunch bij Kasteel Aldenghoor
• Fietsroute met twee leuke verhaaltjes erbij

Je kunt spontaan besluiten om deze fietstocht te ondernemen en je melden bij de balie van ons kasteel of reserveren door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl. Online reserveren is voor dit arrangement niet mogelijk. Bij een groep vanaf 6 personen wordt reserveren sowieso aanbevolen. Het arrangement kan geboekt worden van woensdag tot en met zondag (i.v.m. openingstijden Kasteel Aldenghoor).

Deutsch