Kasteel De Keverberg is een toplocatie voor een gezellig dagje uit!
Wij heten je van harte welkom in het gezelligste kasteel van Limburg.


Openingstijden

Ons kasteel is dagelijks geopend van 09:30 - 17:00 uur.


Toegangsprijzen

* 7,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
* 3,50 voor kinderen van 5-12 jaar
* Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegangRondleidingen en arrangementen

Je kunt het kasteel natuurlijk op eigen gelegenheid bekijken maar een rondleiding met gids is ook erg leuk. Daarnaast hebben we tal van leuke arrangementen: van een wandel- en fietsarrangement met bezoek aan een ander kasteel tot een leuke huifkartocht door de mooie omgeving van het kasteel. Ook een tocht met een bijzonder voertuig zoals een jeep, trabant of snorfiets kun je combineren met een originele activiteit bij ons kasteel. Vanaf de zomer van 2021 kun je een bezoek aan het kasteel ook aanvullen met een tocht over de Maas in een sloep.Activiteiten voor gezinnen

In de meivakantie hebben we nog een leuke activiteit voor jonge kinderen! Zij kunnen komen schatzoeken in de kasteeltuin, dagelijks tussen 12:00 en 17:00 uur. Deze activiteit is helemaal gratis. Heb je meer zin in een originele interactieve speurtocht? Dan is Code Keverberg of Het geheim van de Baron écht iets voor jullie. Dit zijn superleuke activiteiten voor gezinnen, maar ook voor een vriendengroep of met collega’s!

Nederlands
Aangepaste openingstijden

Beste gast,

In de maanden oktober en november kunnen de openingstijden van ons kasteel en Kasteel Kafee 950 in het weekend afwijken wegens besloten feesten. We verwijzen u graag door naar onze Facebookpagina voor de actuele openingstijden. Hier plaatsen wij iedere week een bericht met de actuele openingstijden.