Over ons

Bij Kasteel De Keverberg werken we met drie leidinggevenden, een enthousiast en professioneel horecateam en een grote groep vrijwilligers! Maak kennis met ons volledige team.

Marcel, Pim en Francien

Directie en leidinggevenden

Op de foto van links naar rechts:

Pim Janssen, meewerkend leidinggevende horecateam

Francien van Kessel, salesmanager

Marcel van Bergen, directeur

Al vanaf het prille begin is Marcel van Bergen verbonden aan dit kasteel, hij heeft de hele herbouwfase meegemaakt en weet dus alles over de oorsprong van het gebouw, de visie van de herbouw en nu sinds de heropening in 2015 ook alles over de exploitatie!

Francien van Kessel is in januari 2016 begonnen. Zij is verantwoordelijk voor alles wat in het kasteel georganiseerd wordt, van een huwelijk tot een privéfeest, een congres of personeelsfeest, maar ook een rondleiding met de familie. Ze doet dit met veel plezier en passie en ziet het als haar verantwoordelijkheid om iedereen een onvergetelijk moment te bezorgen bij zijn/haar bezoek aan het kasteel.

Pim Janssen is in februari 2020 toegetreden tot het team bij Kasteel De Keverberg. Als meewerkend leidinggevende neemt hij zijn team mee in zijn enthousiasme om iedereen gastgericht te ontvangen met een heerlijk drankje of borrelhapje. 15 Jaar horeca-ervaring zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt onder zijn leiding!

Ons horecateam

Ons horecateam bestaat uit enthousiaste professionals, aangevuld met jonge mensen die bij ons het vak leren. Zij zorgen voor een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai in onze Binnenplaats of op ons Maasterras tijdens uw bezoek aan ons kasteel. Een koel glas wijn met een heerlijke borrelplank is natuurlijk ook een optie. Bij onze vele feesten, bruiloften en evenementen zorgen zij dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Ons gastteam

Tijdens uw bezoek is het gastteam het eerste aanspreekpunt en zij zorgen er dus ook voor dat u geholpen wordt met al uw vragen. Deze vrijwilligers vertellen vol passie over het kasteel en weten er veel vanaf. Zij kunnen u precies vertellen wat de beste route is om te volgen door het kasteel en kunnen u ook op weg helpen voor een van onze activiteiten.

Gidsen

Voor een rondleiding door het kasteel moet u bij ons gidsenteam zijn. Deze Kesselnaren weten alles over het kasteel, zowel over de historie als de herbouw. Zij vertellen smeuïge oude verhalen en kunnen u informeren over de architectuur. Zo verzorgen zij een leerzame rondleiding voor jong en oud.

Onderhoudsteam

Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat het kasteel en de tuin er pico bello voor u uitziet. Zij onderhouden de tuin en het kasteel en zijn de echte klusjesmannen van Kasteel De Keverberg.

Nederlands