Over ons

Bij Kasteel De Keverberg werken we met drie leidinggevenden, een enthousiast en professioneel horecateam en een grote groep vrijwilligers! Maak kennis met ons volledige team.

Directie en leidinggevenden

Op de foto van links naar rechts:

Steven van Lierop, horecamanager

Iris Moeskops, kasteeldame

Francien van Kessel, salesmanager

Steven is geboren en getogen in Brabant, maar sinds 2020 in Kessel komen wonen. Als meewerkend horecamanager neemt hij vanaf 1 januari 2021 zijn team mee in zijn enthousiasme om iedereen gastgericht te ontvangen én te verrassen met het vernieuwde horecaconcept dat onder zijn leiding wordt geïmplementeerd. Zijn jarenlange horeca-ervaring zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt onder zijn leiding!

Iris Moeskops is in januari 2021 toegetreden tot het team bij Kasteel De Keverberg. Als kasteeldame heeft zij de algehele leiding over het kasteel. Zij wil haar enthousiasme voor de gastvrijheid overbrengen en gasten een beleving te geven waaraan ze nog vaak met plezier terugdenken. Samen met alle collega’s en de vrijwilligers het kasteel is haar doel het kasteel te maken tot het springlevende hart van de omgeving.

Francien van Kessel is in januari 2016 begonnen. Zij is, samen met Iris, verantwoordelijk voor alles wat in het kasteel georganiseerd wordt, van een huwelijk tot een privéfeest, een congres of personeelsfeest, maar ook een rondleiding met de familie. Ze doet dit met veel plezier en passie en ziet het als haar verantwoordelijkheid om iedereen een onvergetelijk moment te bezorgen bij zijn/haar bezoek aan het kasteel.

Ons horecateam

Ons horecateam bestaat uit enthousiaste professionals, aangevuld met jonge mensen die bij ons het vak leren. Zij zorgen voor een heerlijk ontbijt of lunch bij Kasteel Kafee 950 tijdens je bezoek aan ons kasteel. Een koel glas wijn met een heerlijke borrelplank is natuurlijk ook een optie. Bij onze vele feesten, bruiloften en evenementen zorgen zij dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Ons gastteam

Tijdens je bezoek is het gastteam het eerste aanspreekpunt en zij zorgen er dus ook voor dat je geholpen wordt met al je vragen. Deze vrijwilligers vertellen vol passie over het kasteel en weten er veel vanaf. Zij kunnen je precies vertellen wat de beste route is om te volgen door het kasteel en kunnen je ook op weg helpen voor een van onze activiteiten. Lijkt het je zelf leuk om deel uit te maken van dit gezellige team? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden en stuur een e-mail naar info@kasteeldekeverberg.nl

Gidsen

Voor een rondleiding door het kasteel moet je bij ons gidsenteam zijn. Deze Kesselnaren weten alles over het kasteel, zowel over de historie als de herbouw. Zij vertellen smeuïge oude verhalen en kunnen je informeren over de architectuur. Zo verzorgen zij een leerzame rondleiding voor jong en oud.

gidsenteam bijgesneden
Onderhoudsploeg3

Onderhoudsteam

Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat het kasteel en de tuin er pico bello voor je uitziet. Zij onderhouden de tuin en het kasteel en zijn de echte klusjesmannen van Kasteel De Keverberg.

Nederlands