Toegankelijk voor minder validen

Ook voor mensen die minder mobiel zijn, is het Kasteel behoorlijk goed te bezoeken. Vaak zie je bij oude kastelen dat er veel smalle gangen zijn en opstapjes. In ons moderne Kasteel is goed aan moderne gemakken gedacht en zijn er dus weinig beperkingen op dit vlak. Slechts op de 1e etage van het Kasteel waar de historische gewelven zijn, moeten er traptreden beklommen worden en zijn er smalle doorgangen die niet geschikt zijn voor rolstoelen. Op niveau 3 is het wel mogelijk om de ruimtes binnen te bekijken en te genieten van het uitzicht, de weergang op dit niveau waarmee je buitenom het kasteel kunt lopen is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De rest van ons prachtige Kasteel is prima toegankelijk met rolstoel of voor minder validen. Er is een lift aanwezig waarmee u alle niveaus kunt bereiken. Ook ons Maasterras en de Binnenplaats (overdekte horecaruimte binnen in het Kasteel) zijn prima toegankelijk. Tevens is er een groot invalidentoilet en een invalidenparkeerplaats recht voor het Kasteel.


Invalidenparkeerplaats voor minder validen

Recht voor het Kasteel bevindt zich een invalidenparkeerplaats. Op slechts 50 meter van deze parkeerplaats bevindt zich onze lift.


Lift voor minder validen

Op het Kasteel is een lift aanwezig die naar alle verdiepingen gaat, zodat ook minder valide gasten kunnen genieten van het fantastische uitzicht boven in het Kasteel en natuurlijk van een kopje koffie /thee of drankje in onze prachtige Binnenplaats.

Nederlands