Eten en drinken bij Kasteel Kafee 950

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. In het hart van dit bijzondere monument vind je Kasteel Kafee 950, in een prachtige Binnenplaats tussen de mergelstenen muren onder een futuristisch glazen dak. Je moet er wel even wat trappen voor beklimmen om binnen te komen maar we beloven je, het is de moeite waard!

Natuurlijk is bij mooi weer ook het prachtige Maasterras een heerlijke plek om te genieten. Uiteraard verwennen we je dan graag met een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld heerlijke herefordbitterballen!


Ontbijten & lunchen

Wij serveren voortaan ook kleine ontbijt- en lunchgerechten. Je kunt je dagje uit dus gewoon bij ons beginnen, want wij zijn al geopend vanaf 9:30 uur. Wij werken voornamelijk met lokale streekproducten, van de kaas tot fruitsappen en lekkers voor de borrel.

Wij serveren lokaal gebotteld water van MADE BLUE . Voor elke fles die wij op tafel zetten, zorgt MADEBLUE voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan schoon drinkwater voor iedereen, een mooi doel waar wij ons graag voor inzetten!

Wil je dineren in Kessel? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kun je kiezen uit verschillende restaurants.


 

High Tea

Gezellig middagje uit met de vriendinnen, ter gelegenheid van een verjaardag of wellicht een babyshower? Onze High Tea is voor iedere gelegenheid geschikt! Vanaf 15 personen te reserveren bij Kasteel Kafee 950. Voor € 24,75 per persoon verzorgen wij een heerlijke high tea met een hartige en zoete gang. Inclusief onbeperkt zwarte koffie en/of thee.

Cuppuccino, latte en verse thee kunnen besteld worden tegen een meerprijs. Overige dranken zijn niet inbegrepen en dienen apart afgerekend te worden.

Reserveren?
Een reservering maken is mogelijk vanaf minimaal 15 personen per e-mail naar info@kasteeldekeverberg.nl.
Let op, reserveren kan uitsluitend tot 48 uur van tevoren!


Nederlands