Eten en drinken

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. Je kunt De Binnenplaats en het prachtige Maasterras gratis bezoeken. Uiteraard verwennen we je dan graag met een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld heerlijke herefordbitterballen!

NIEUW! Vanaf 28 april serveren wij ook kleine lunchgerechten. Zodra de horeca weer volledig open mag breiden we de lunchkaart verder uit en komt er de mogelijkheid voor een heerlijk ontbijt bij. Meer informatie hierover volgt nog!

Wij serveren lokaal gebotteld water van MADE BLUE . Voor elke fles die wij op tafel zetten, zorgt MADEBLUE voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan schoon drinkwater voor iedereen, een mooi doel waar wij ons graag voor inzetten!
Wil je dineren in Kessel? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kun je kiezen uit verschillende restaurants.Nederlands