Eten en drinken bij Kasteel Kafee 950

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. In het hart van dit bijzondere monument vind je Kasteel Kafee 950, in een prachtige Binnenplaats tussen de mergelstenen muren onder een futuristisch glazen dak. Je moet er wel even wat trappen voor beklimmen om binnen te komen maar we beloven je, het is de moeite waard!

Natuurlijk is bij mooi weer ook het prachtige Maasterras een heerlijke plek om te genieten. Uiteraard verwennen we je dan graag met een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld heerlijke herefordbitterballen!

Ontbijten & lunchen

Wij serveren voortaan ook kleine ontbijt- en lunchgerechten. Je kunt je dagje uit dus gewoon bij ons beginnen, want wij zijn al geopend vanaf 9:30 uur. Wij werken voornamelijk met lokale streekproducten, van de kaas tot fruitsappen en lekkers voor de borrel.

Wij serveren lokaal gebotteld water van MADE BLUE . Voor elke fles die wij op tafel zetten, zorgt MADEBLUE voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan schoon drinkwater voor iedereen, een mooi doel waar wij ons graag voor inzetten!

Wil je dineren in Kessel? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kun je kiezen uit verschillende restaurants.Picknick in de kasteeltuin

In onze kasteeltuin kun je heerlijk picknicken op het grasveld, onder de bomen of op een van de bankjes die er staan. Wij hebben een heerlijke picknickmand, royaal gevuld voor een lunch met vers gebakken brood met lekker beleg, yoghurt van de boer met fruit, verse jus, een brownie en plak bananenbrood. Ook een kop koffie of thee hoort er natuurlijk bij.

Kosten

De kosten voor deze tweepersoons picknick zijn 27,50. Daarnaast vragen we 10,00 borg voor de picknickmand die je uiteraard terug krijgt bij het terugbrengen van de spullen.


Reserveren

Je kunt de picknick vooraf reserveren door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl of ter plekke reserveren (Let wel: op=op), dan wordt hij voor je klaargemaakt en kun je gaan genieten!


Nederlands