Koffietafels & Afscheidsdiensten

Bij Kasteel de Keverberg bieden wij u de mogelijkheid om afscheid te nemen in een sfeervolle en intieme setting. Omdat u tegenwoordig volledig vrij bent in de keuze voor de locatie en invulling van het afscheid, wordt er steeds vaker gekozen voor een unieke en betekenisvolle locatie. Ons kasteel biedt diverse ruimtes voor afscheidsdiensten en/of aansluitende koffietafels. Toch liever de uitvaart in de kerk? Dat kan! Kasteel de Keverberg is direct naast de kerk van Kessel gelegen, na de uitvaart loopt u zo bij ons naar binnen voor de aansluitende koffietafel.

Afhankelijk van uw wensen en het aantal personen, stellen wij graag één van onze zalen in het kasteel ter beschikking voor het verzorgen van de afscheidsdienst. De tarieven zijn op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.


Koffietafel of condoleance

Na de afscheidsdienst (bij ons op locatie of elders) kunt u in alle rust bij Kasteel de Keverberg terecht voor een koffietafel/condoleance, waarbij u samen met familieleden en vrienden de overledene kunt herdenken. Naast een reguliere koffietafel denken we ook graag mee in andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een informeel samenzijn. Houdt de volledige afscheidsdienst, of een deel hiervan, op locatie in een van onze zalen. We bieden ruimtes aan voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Interesse in het koffietafel arrangement of benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina. Natuurlijk is het ook mogelijk onze locatie te bezoeken als uitvaartverzorger.

Koffietafel arrangement Standaard | € 19,50 per persoon

• Onbeperkt koffie, thee, water en sinaasappel- & appelsap
• Huisgemaakte soep
• Assortiment aan mini harde en zachte broodjes met luxe beleg (o.b.v. 3 per persoon)

Bovenstaande is slechts één van onze arrangementen. Voor onze andere arrangementen verwijzen wij u graag naar onze brochure via onderstaande knop.

Nederlands