NIEUW! Keverberg ExplorAR

Ga samen met het gezin of familie, voorzien van een tablet, op ontdekkingstocht door Kasteel De Keverberg. Door middel van Augmented Reality ga je op zoek naar voorwerpen die bij het eeuwenoude kasteel horen. Baron Frits neemt je mee door de historie van het kasteel en laat niet alleen zijn eigen levensverhaal zien, maar ook de fascinerende geschiedenis van de andere tijdperken. In iedere ruimte herleef je weer een andere periode van het verleden. De Keverberg ExplorAR is een activiteit gericht op kinderen en jonge kinderen.

Deze nieuwste activiteit waarbij bezoekers zich in een andere wereld wanen, is ontwikkeld door Lagotronics Projects. Met een tablet loop je een digitale speurtocht. Tijdens deze speurtocht dien je bepaalde locaties te vinden met QR codes. Na het scannen van de QR code ontrafeld zich een augmented reality wereld. In deze augmented reality wereld dien je een mini game te spelen om het spel uiteindelijk te voltooien.

Baron Frits is de laatste baron die in het kasteel woonde. In 2015 werd zijn skelet teruggevonden in de tuin van het kasteel. Nu wordt Baron Frits weer tot leven geroepen door middel van de nieuwste Augmented Reality technologieën. Ontdek en leer met deze nieuwe activiteit over het kasteel en haar geschiedenis. Een leuk, uniek en leerzaam uitje voor het hele gezin of als schooluitstapje.

TICKETS

Tickets voor de Tabletroute zijn enkel online te verkrijgen! In verband met het reserveren van de tablets is het niet mogelijk om aan de kassa in het kasteel nog tickets te kopen!

Volwassenen: € 9,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 4,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

Lees voor het bestellen van de tickets goed de bestelinstructie door op onze ticketpagina!

Ontwerp zonder titel (6)
Nederlands