Unieke teambuilding activiteiten

Opzoek naar een inspirerend en bijzonder teamuitje in Limburg? Dan is Kasteel de Keverberg de perfecte locatie! Samen met de collega's op ontdekkingstocht tussen de historische muren van het kasteel of leer schermen tijdens een workshop in de kasteeltuin. Er zijn talloze mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Combineer een vergaderarrangement met een activiteit óf organiseer een uitgebreid teamuitje met aansluitend aan de activiteit een borrel/diner.

 

Inspiratie voor activiteiten

Om een beeld te geven van onze mogelijkheden hebben we hieronder een aantal activiteiten op een rij gezet. We werken samen met diverse partners om de vetste teambuilding activiteiten en uitjes te organiseren. Natuurlijk zijn er nog véél meer activiteiten mogelijk.

Team activiteit team uitje

Escape Game

In samenwerking met onze partner Buiten Zinnen bieden we de activiteiten Code Keverberg en Het Geheim van de Baron aan. Leuk als vergaderbreak of teamuitje! Ga gedurende twee uur op pad in en rondom het kasteel.


€ 14,50 per persoon incl. BTW

Schermen

Workshop schermen

Zin in iets actiefs passend bij de historie van een kasteel? Ga schermen in de kasteeltuin! Een bijzondere ervaring en goede activiteit voor teambinding. Perfect om als middagactiviteit tijds een dag vol vergaderen.


Tarieven op aanvraag

sloepverhuurlimburg.nl

Vaargaderen

In samenwerking met Sloepverhuur Limburg, bieden we een "Vaargadering" aan. Voeg een middag sloepvaren toe aan jullie programma of ga op een korte break en geniet van een lunch to go tijdens een tocht over de Maas. Enkel mogelijk in het vaarseizoen.

Tarieven op aanvraag.

Quizzit quiz team

Pubquiz

Een interactieve quiz, afgestemd op het publiek. Met leuke videos en vragen beloofd het een gezellige middag of avond te worden!
Tarieven op aanvraag


Zakelijke website (2)

Cocktail workshop

Tijdens een cocktailworkshop neemt onze partner Dorstig je mee terug naar de oorsprong van de cocktail, maak je kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Je bereidt en drinkt zelf de lekkerste cocktails.

€ 28,50 per persoon excl. BTW, te reserveren vanaf 20 personen


Rondleiding

Ga mee op pad met één van onze gidsen en luister naar de interessante verhalen over de rijke historie en de herbouw van het kasteel.
€ 9,50 per persoon incl. BTW


Vergaderbreak Buitenzinnen

Buitenzinnen Break

Even lekker in beweging komen. Voor, tijdens of na een bijeenkomst. Het bevordert concentratie, samenwerking en vertrouwen! Van een actieve break tot juist een ontspannen break.


Tot 10 personen € 225,00 excl. BTW
>10 personen tarieven op aanvraag


Strijd der Elementen

Ontdek wie welke eigenschap heeft tijdens deze activiteit! Dobbelend over het levensgrote speelbord proberen de teams zo veel mogelijk korte denk-, doe-, durf- en droom-opdrachten uit te voeren. Te boeken vanaf 20 personen.

V.a. € 45,00 per persoon excl. BTW en logisitieke kosten partner
Teamuitje?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Spreekt één van onze inspiratie activiteiten jou aan? Of ben je op zoek naar een leuke en originele teamactiviteit? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact me je op!


    PrivéZakelijk

    Nederlands