Vier de feestdagen en het nieuwe jaar

De mooiste en gezelligste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. Medewerkers bedanken, verwennen en bij elkaar brengen. Hef samen het glas op de feestdagen of de start van een nieuw jaar.

Laat u verrassen door de unieke contouren van Kasteel De Keverberg. Intiem borrelen in de Zusterskap of groots vieren in de Binnenplaats. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van de avond met uniek (kerst)entertainment.

 

Feestdagenarrangement

Onbezorgd vieren! Geniet bijvoorbeeld van 18.00 tot 22.00 uur (tijden in overleg) van een sfeervolle borrel tussen de oude mergelstenen muren van Kasteel De Keverberg. Voor één vaste prijs genieten jullie van:

Ontvangst met bubbels of glühwein
Basic drankenarrangement 4 uur
Soepje, hapjesplank en 2 rondes bittergarnituur


Prijs: € 45,00 excl. BTW per persoon Vanaf 30 personen

 

Kerstdiner of Kerstborrel

Sfeervol dineren in de Binnenplaats of Zusterskap. De feestdagen zijn het perfecte moment om je team, partners en klanten te bedanken voor het afgelopen jaar

Bij Kasteel de Keverberg kun je genieten van een heerlijk kerstdiner verzorgd door één van onze culinaire partners. Een chique 4-gangen diner of een informeel walking dinner met aansluitend een knallend kerstfeest! Uiteraard met passende entertainment en/of muzikale invulling.

Wil je de kerstviering liever klein en intiem houden? Vier de kerst dan met een kerstborrel. Het perfecte moment om de kerstgeschenken uit te delen aan jouw medewerkers of collega's.

Nieuwjaarsborrel

Een goede start van het nieuwe jaar! Luid het nieuwe jaar in samen met je collega's bij Kasteel De Keverberg met een borrel of nieuwjaarsfeest. Het draait om meer dan alleen het nieuwe jaar, het is een moment van saamhorigheid en goede voornemens. Voel je verbonden met je collega's, partners en klanten en maak er een knallend begin van het jaar van.

Gelijk het team motiveren? Combineer de nieuwjaarsviering dan met één van onze teambuilingsactiviteiten, zo staat samenwerken direct in de start van 2024 centraal.De feestdagen plannen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Van een borrel tot aan een diner en van een kerstmarkt tot een knallend feest! Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.


    PrivéZakelijk

    Nederlands