Trouwen in Kasteel De Keverberg

Elk droomhuwelijk verdient een droomlocatie en dat is Kasteel de Keverberg. Gelegen in het pittoreske Kessel, op een metershoge heuvel is een oude ruïne herbouwd tot een uniek Kasteel.

Een combinatie van oude historie vermengd met hedendaagse architectuur. Waar authenticiteit en oorsprong behouden is. Vanuit de trouwzaal heb je een adembenemend uitzicht over de Maas en de uitgestrekte weilanden. Kasteel de Keverberg heeft 6 verschillende zalen, met elk een eigen identiteit. Zo gaan we van romantisch chic naar old fashioned met een vleugje hip en alles wat daar tussen in ligt. Jullie trouwen in de romantische Van Merwijckzaal. Snijden de bruidstaart aan op het terras, maken foto's in de stijlvol aangelegde tuin en dansen op de Binnenplaats onder de sterrenhemel, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak.

Mocht je in de prachtige tuin willen trouwen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Jullie wandelen samen naar de trouwplek. Jullie kijken elkaar verliefd aan en geven het ja-woord met het romantische kasteel op de achtergrond en een betoverend uitzicht over het Maasdal. In de avond kunnen wij het kasteel in de door jullie gewenste kleur verlichten.

Je kunt bij ons terecht voor een geheel verzorgde bruiloft. Van bruidsboeket tot diner, en van trouwauto tot romantische overnachting bij onze buren. Samen met onze cateringpartners zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Graag willen wij jullie uitnodigen om een kijkje te nemen op ons sfeervolle en uitzonderlijke Kasteel, wij zijn er van overtuigd dat deze locatie jullie net zo zal verrassen als hij ons doet! Graag maken wij tijd voor jullie vrij om samen de juiste invulling te geven aan de mooiste dag van jullie leven. Je kunt ons benaderen via het contactformulier.

Klik hier voor onze tarieven voor 2023

aankomst bruidsparen klein

Trouwceremonie in de kasteeltuin

Ervaringen van andere bruidsparen

Wij zijn trots op de vele mooie reacties van bruidsparen die wij ontvangen nadat zij bij ons hun mooiste dag hebben gevierd!

Lenny & Michelle 1-8-2020

"Wij zijn getrouwd op 01-08-2020 en ondanks Corona hebben we de mooiste dag van ons leven gehad. Kasteel de Keverberg is een prachtige locatie en iedereen heeft met ons meegedacht in mogelijkheden. We hebben het helemaal naar onze eigen wens mogen inrichten en we hadden het nergens anders willen laten plaatsvinden!"

Sandra en Joost 24-6-2019

"Wie van een romantische locatie houdt is hier aan het perfecte adres! Supermooi en het team neemt alles uit handen. Onze ceremoniemeester zei zelfs: ‘Als ik als ceremoniemeester niets hoef te doen, dan weet je dat je een super locatie hebt!"

Wil je nog meer sfeer proeven? Bekijk dan deze blog met filmpje van Trouwdag In Beeld.


Onze trouwzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Én er zijn unieke mogelijkheden in de buitenlucht. Uiteraard is iedere ruimte naar wens in te delen én in te richten.


Catering huwelijk

Trouwlocatie Kasteel De Keverberg kent een uniek horecaconcept. Afhankelijk van jullie smaak, stijl en budget kiezen we namelijk samen de cateringpartner die het beste past bij jullie huwelijk. Graag stellen we onze cateringpartners aan jullie voor:

Baron Frits (Kessel) - Pal naast Kasteel De Keverberg ligt Hotel Restaurant Baron Frits. Een kleinschalig en sfeervol hotel (leuk om te blijven overnachten na jullie bruiloft!) met trendy restaurant.
Kaneman Entertastement (Venlo) - Uitdagend maar niet extreem, innovatief en puur, speels en toch volledig. Kaneman Entertastement stilt de honger, is een lust voor het oog en maakt het feest onvergetelijk.
Smaakvol (Haelen) - Smaakvol is een pure beleving van gepassioneerd koken met de juiste ingrediënten. Catering, maar dan anders. Hoe anders, dat bepaalt u zelf. Waar en wanneer u dat wilt. Cooking the good stuff.
Blini Catering (Venlo) - Het team van Blini Hospitality Catering beschikt over jarenlange ervaring in de catering en horeca. Of het nu gaat om catering, buffetten of luxe hapjes boxen, alle producten worden op smakelijke en trendy wijze gepresenteerd.
Eddy's Sushi (Venlo) - Bij Eddy’s Sushi ontmoet het Oosten het Westen. Een mix van contrasten die je elk moment doen verbluffen. Gepresenteerd in een oase van vele kleuren spreekt de “vloot” van Eddy’s Sushi tot ieders verbeelding.


Bruidsreportages

Uiteraard is het mogelijk om op Kasteel De Keverberg, in de tuinen of aan de Maas bruidsreportages te maken. Dit kan ook als jullie ceremonie op een andere locatie plaatsvindt. De kosten zijn in dat geval 50,00. Reserveren is verplicht, dit kan via het contactformulier.

Er zijn al talloze fotografen bij ons te gast geweest met bruiloften, de onderstaande fotografen bevelen wij in ieder geval van harte aan:

Ivar Janssen

FotoID/Ad Vereijken

Kim Rouffs

Milou Briels

Linde Joosten

Tweemetervijf Fotografie

Trouwdag in beeld
Uniek trouwen?

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ik help je graag verder door offertes op maat te maken. Stel jullie eigen dag samen van ceremonie tot het feest. Benieuwd wat we voor jullie kunnen beteken of behoefte aan een locatiebezoek? Laat uw vraag/bericht achter via het contactformulier.


    PrivéZakelijk

    Nederlands