ZAKELIJKE EVENTS
BIJ KASTEEL DE KEVERBERG

Voor grote events of bijeenkomsten in de omgeving van Venlo biedt Kasteel de Keverberg diverse mogelijkheden. Beleef de historische sfeer op de Binnenplaats of geniet van het prachtige uitzicht over de Maas. Er kan gebruik worden gemaakt van het gehele kasteel met de unieke zalen voor verschillende groepsgrootte en van de prachtige kasteeltuin. Verschillende soorten events hebben in het kasteel plaatsgevonden, van televisie opnames tot relatiedagen. Houdt een kick-off tot 450 personen of huur de locatie voor een congres of productpresentatie.

Rally's & autopresentaties

Kasteel de Keverberg kan worden ingezet als start- en eindlocatie voor Rally's. Zowel motors en auto's kunnen terecht op onze ruime parkeerplaats of in de kasteeltuin. Start vanuit de prachtige locatie aan de Maas of eindig bij het kasteel om af te sluiten met een borrel. Onze locatie, vlakbij Venlo, biedt ook prachtige mogelijkheden voor autopresentaties. Schiet spectaculaire beelden met het kasteel op de achtergrond of nodig relaties uit voor een presentatie. Alle events worden naar wens samengesteld met o.a. mogelijkheden tot luncharrangement, diner of een stuk Limburgse vlaai.


Reviews van onze gastenInspiratie


productpresentatiecongres
relatie dinerDiner feest
show eventShow Kasteel de Keverberg Kessel
autopresentatieRally Kessel

KASTEEL EXCLUSIEF

Een groot event? Huur het kasteel exclusief. Uw teamdag, klantendag of ander event zal plaatsvinden door het gehele kasteel. Er is van alles mogelijk om de dag naar wens in te richten. Sluip door de vergeten kelders en geniet van een prachtig uitzicht vanuit de nok van het Kasteel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 


Event plannen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Wij helpen u graag verder door offertes op maat te maken. Stel uw eigen dag samen van vergadering tot groot feest. Benieuwd wat we voor u kunnen beteken of wilt u graag de locatie bezoeken? Laat uw vraag/bericht achter via het contactformulier.


    PrivéZakelijk

    Nederlands