Heksen en tovenaars op Kasteel de Keverberg

I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen is onze horeca gesloten vanaf 15 oktober. Op de woensdagen wordt het programma aangepast en krijgen de kinderen na afloop een zakje chips en caprisun mee naar huis! De activiteit gaat wél gewoon door.

Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg omgetoverd tot heksen- en tovenaarskasteel. Elke dag zijn er diverse leuke activiteiten in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen. Het basisprogramma is gratis bij een entreeticket.

Heksen- en tovenaarsschool op woensdag 14, 21 en 28 oktober

Op de woensdagen is er tussen 11.00 uur tot 15.30 uur een speciale heksen- en tovenaarsschool mét een meet&greet met de Goede Heks én een les van Hoofdtovenaar Ka om de jonge heksen en tovenaars in opleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. Voor deelname aan de heksen- en tovenaarsschool geldt naast de reguliere toegangsprijs een prijs van 2,50 per deelnemend kind. Het programma duurt ± 1,5 uur en kan tussen 11.00 en 15.30 uur worden doorlopen!

Hierbij is inbegrepen:

 • Verschillende spellen en activiteiten
 • Ranja
 • Iets lekkers

Kom jij ons helpen de boze tovenaar te verslaan? Reserveer hier je ticket.

Als bijna-heks of bijna-tovenaar mag je naar het kasteel komen in een heksen- of tovenaarsoutfit. Een mooie heksen- of tovenaarshoed kun je zelf knutselen aan de hand van dit voorbeeld. Vergeet deze dan niet mee te nemen naar het kasteel!

Speciale opdracht van Hoofdtovenaar Ka: “Nemen jullie ook een witte steen en een stok van minimaal 25 cm en maximaal 30 cm lang mee? Deze hebben jullie nodig voor de toverles.”

Rondleiding door Kasteel De Keverberg

Laat u meevoeren door onze deskundige gidsen!

Helaas is het tijdelijk (vanaf 6 oktober 2020) niet mogelijk om een rondleiding door ons kasteel te reserveren i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen.

Elke zondag is er om 14.00 uur een rondleiding door één van onze gidsen. Ga mee op pad en luister naar diverse spannende en interessante verhalen. De kosten hiervoor bedragen 9,00 per volwassene en 4,50 per kind van 5-12 jaar (kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis). Deze prijzen zijn inclusief entree voor het kasteel. Reserveren kan online of ter plekke bij Kasteel De Keverberg als er nog plek is. In verband met corona kunnen maximaal 8 volwassenen en/of 5 kinderen meelopen per groep.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te reserveren met een gids, dit kan tijdens alle dagen dat we geopend zijn. De kosten hiervoor zijn 9,00 per persoon met een minimum van 75,00. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl of te bellen met 077-7600666.

KdK290116-0769

Code Keverberg

Door een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel.

Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


 • Code Keverberg is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

Het Geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door onze partner Buiten Zinnen, gaat u door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en komt u achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.

Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.


 • Het geheim van de Baron is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

0001 (1)
Nederlands