Ridder en prinses

Ridder- en drakenweken (2-12 jaar)

Kom deze zomervakantie naar ons kasteel en bezoek de ridder- en drakenweken! Help samen met uw kinderen de vuurspuwende draak te verslaan door de spannende zoektocht in en om het kasteel te voltooien. Uw kind ontvangt voor zijn of haar hulp een prachtig drakenzoeker-diploma. Dit programma is gratis bij een entreeticket voor ons kasteel.

Op dinsdag 14, 21, 28 juli en 4, 11 en 18 augustus tussen 12:30 en 15:30 uur is er een speciaal programma voor de kinderen waarmee ze een ridder of prinsesdiploma kunnen krijgen. Het programma duurt ongeveer 1 á 1,5 uur.

Kosten ridder/prinsesprogramma dinsdagen 5,50 per kind (2-12 jaar), inclusief:

* spelletjesprogramma
* ridder/prinsesdiploma
* knutselactiviteit (trekpop van ridder of prinses maken en inkleuren, incl. doosje kleurpotloden)
* zakje chips
* onbeperkt ranja
* 1 consumptiemuntje voor de begeleider voor een frisdrankje of koffie/thee in onze kiosk!

Extra optie:

* Combineer het programma met een bezoek aan ons kasteel met rondgang, de kosten zijn dan 8,50 per kind voor kinderen van 5-12 jaar, kinderen < 5 jaar hebben altijd gratis toegang tot ons kasteel dus zij betalen alleen het ridderprogramma. Vanaf 12 jaar geldt uiteraard de normale entreeprijs van 7,50.

Komt u ook? Reserveer uw tickets hier

Koning Walram en Konigin Marianne klein

Koning Walram en Koningin Marianne

Op woensdag 22 juli, 5 augustus en 19 augustus bezoeken Koning Walram en Koningin Marianne het kasteel om te bekijken hoeveel drakenzoekers, ridders en prinsessen al hun diploma hebben behaald! Zij zijn dan aanwezig tussen 13:30 en 16:00 uur.

Rondleiding door Kasteel De Keverberg (vanaf 1 juli 2020 weer mogelijk)

Laat u meevoeren door onze deskundige gidsen!

Iedere zondag start er om 14.00 uur een rondleiding door één van onze gidsen. Ga mee op pad en luister naar diverse spannende en interessante verhalen. De kosten hiervoor bedragen 9,00 per volwassene en 4,50 per kind van 5-12 jaar (kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis). Deze prijzen zijn inclusief entree voor het kasteel. Reserveren kan telefonisch (077-7600666) of ter plekke bij Kasteel De Keverberg en is enkel mogelijk op de dag van de rondleiding waarbij je wilt aansluiten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te reserveren met een gids, dit kan tijdens alle dagen dat we geopend zijn. De kosten hiervoor zijn 9,00 per persoon met een minimum van 75,00. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl of te bellen met 077-7600666.

KdK290116-0769

Code Keverberg

Door een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel.

Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


 • Code Keverberg is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis

Het Geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door onze partner Buiten Zinnen, gaat u door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en komt u achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.

Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.


 • Het geheim van de Baron is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis
0001 (1)
Nederlands