Schatzoeken in de zomervakantie

Speciaal voor onze kleine bezoekers hebben we iets leuks bedacht voor de zomervakantie! Zij kunnen schatzoeken in de kasteeltuin, met een echte schatkaart én een leuke beloning als ze de oplossing hebben gevonden. De opdrachtenkaart kunnen de kinderen ophalen bij onze horecamedewerkers en ook de beloning krijgen ze daar! Deze kleine activiteit is gewoon gratis en je hoeft hier niet voor te reserveren!

(Natuurlijk vinden we het wel erg leuk als papa en mama iets lekkers pakken op ons terras... ;-)

Daarnaast komt in de zomervakantie "Kapitein Zilver" met zijn matroos naar het kasteel op een aantal dinsdagen. Dan is er een spannend programma met extra (speur)opdrachten tegen een kleine vergoeding. Binnenkort komen de tickets beschikbaar en volgt aanvullende informatie.

kasteel-de-keverberg-schatzoeken-kinderen klein

Code Keverberg

Vanaf zaterdag 5 juni is het weer mogelijk om deze activiteit te boeken!

Door een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij je op zoek gaat naar de juiste code om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel. Gewapend met een rugzak vol attributen ga je op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van de code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, je zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.

Code Keverberg is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg.
Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
De activiteit duurt ± 2 uur

KOSTEN:
Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

Het Geheim van de Baron

Vanaf zaterdag 5 juni is het weer mogelijk om deze activiteit te boeken!
In deze spannende activiteit, ontwikkeld door onze partner Buiten Zinnen, ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.

Het geheim van de Baron is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
De activiteit duurt ± 2 uur.
KOSTEN:
Volwassenen: 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.


Fruitig toeren

Lekker toeren door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo, genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en tussendoor ook nog iets leren over fruitbomen terwijl je van een vers sapje proeft? Dan is “Fruitig toeren” iets voor jou! Samen met Fruitboerderij Görtz hebben wij dit leuke arrangement samengesteld. Je vertrekt vanaf de Fruitboerderij in Baarlo voor een tocht met een prachtige huifkar naar Kessel. In Kessel bezoek je ons kasteel en kun je hier op eigen gelegenheid ronddwalen. Op de terugweg kun je in de huifkar genieten van een lekkere lunch. Het arrangement start om 11.00 uur vanaf Baarlo en om 13.30 uur ben je weer terug op de startplek!

Mogelijke data zomer 2021 (reserveren kan vanaf 23 juni):
Alle donderdagen en zaterdagen van 15 juli tot en met 28 augustus.

Kosten
25,00 vanaf 13 jaar
12,50 voor kinderen van 5-12 jaar
7,50 voor kinderen van 2-4 jaar
< 2 jaar mogen gratis mee
Wil je voor een eigen gezelschap het arrangement boeken op een ander moment? Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een privétocht!
Nederlands