Ontwerp zonder titel (6)

NIEUW! Keverberg ExplorAR

Ga samen met het gezin, vrienden of familie, voorzien van een tablet, op ontdekkingstocht door Kasteel De Keverberg. Door middel van Augmented Reality ga je op zoek naar voorwerpen die bij het eeuwenoude kasteel horen. Baron Frits neemt je mee door de historie van het kasteel en laat niet alleen zijn eigen levensverhaal zien, maar ook de fascinerende geschiedenis van de andere tijdperken. In iedere ruimte herleef je weer een andere periode van het verleden.

Bezoekers doorlopen op deze manier het hele kasteel en leren veel over de geschiedenis. Een leuk, uniek en leerzaam uitje voor het hele gezin of als schooluitstapje.

Het kasteel ontdekken middels de Keverberg ExplorAR is mogelijk tijdens de openingsuren van Kasteel de Keverberg. Geschikt voor kinderfeestjes, familiedag, uitje met het gezin en nog veel meer! Voor het ontdekken van het verhaal van Baron Frits heb je 1,5 uur de tijd

TICKETS & KOSTEN:
Tickets voor de Tabletroute zijn enkel online te verkrijgen! In verband met het reserveren van de tablets is het niet mogelijk om aan de kassa in het kasteel nog tickets te kopen!

Volwassenen: € 14,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Tot en met december 2022 hanteren wij een speciaal introductietarief! Volwassenen betalen € 9,50 per ticket en kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 4,50 per ticket.

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

Lees voor het bestellen van de tickets goed de bestelinstructie door op onze ticketpagina!

Sinterklaas bij Kasteel de Keverberg!

Sinterklaas en zijn pieten zijn ook dit jaar, op zondag 27 november, te vinden bij Kasteel de Keverberg. Verspreid door het hele kasteel zijn er allerlei activiteiten te vinden. Dans jij samen met de pietjes op de hipste muziek of bezorgd zo goed mogelijk alle cadeautjes. Uiteraard mag een bezoek aan Sinterklaas niet ontbreken!

Help de pieten met alle taken ontvang jouw eigen pietendiploma!

TICKETS EN KOSTEN
Entreetickets voor het Sinterklaasfeest zijn te koop via onze online ticketshop of op zondag 27 november bij de infobalie van het kasteel. Ouders kopen óók een ticket. Inwoners van Kessel van 13 jaar of ouder kunnen gratis mee naar binnen op deze dag.

Entreetarieven
Kinderen 0 - 1 jaar: gratis
Kinderen 2 - 4 jaar: € 4,50
Kinderen 5 - 12 jaar: € 6,50
Volwassenen 13 jaar of ouder: € 8,00

Let op! Er zijn geen reguliere entreetickets te koop op deze dag. Ook onze activiteiten, Het Geheim van de Baron, Code Keverberg en ExplorAR zijn niet te boeken op zondag 27 november.

Insta - KDK (2)

Het Geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door onze partner Buiten Zinnen, ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp. Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.

Het geheim van de Baron is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
De activiteit duurt ± 2 uur.

KOSTEN:
Volwassenen: 14,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis
Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.

Code Keverberg

Door een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij je op zoek gaat naar de juiste code om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel. Gewapend met een rugzak vol attributen ga je op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van de code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, je zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk

Code Keverberg is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg.
Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
De activiteit duurt ± 2 uur

KOSTEN:
Volwassenen: 14,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Deze activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan, begeleiding door volwassenen is noodzakelijk dus ook begeleiders dienen een ticket voor de activiteit te kopen/reserveren.


Fruitig toeren

Lekker toeren door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo, genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en tussendoor ook nog iets leren over fruitbomen terwijl je van een vers sapje proeft? Dan is “Fruitig toeren” iets voor jou! Samen met Fruitboerderij Görtz hebben wij dit leuke arrangement samengesteld. Je vertrekt vanaf de Fruitboerderij in Baarlo voor een tocht met een prachtige huifkar naar Kessel. In Kessel bezoek je ons kasteel en kun je hier op eigen gelegenheid ronddwalen. Op de terugweg kun je in de huifkar genieten van een lekkere lunch. Het arrangement start om 11.00 uur vanaf Baarlo en om 13.30 uur ben je weer terug op de startplek!

KOSTEN
25,00 vanaf 13 jaar
12,50 voor kinderen van 5-12 jaar
7,50 voor kinderen van 2-4 jaar
< 2 jaar mogen gratis mee

Het adres van de vertreklocatie is De Berckt 12D in Baarlo. Dit is ter hoogte van de sapautomaat. Gasten kunnen hun auto hier parkeren aan de rand van het terrein of op het gras.

RESERVEREN

Fruitig toeren kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen op aanvraag. Stuur gerust een mail naar info@kasteeldekeverberg.nl en dan bekijken wij meteen de beschikbaarheid en mogelijkheden! 

Nederlands