Feesten in Kasteel De Keverberg

Het leven mag gevierd worden! Er zijn zo veel mooie momenten die het verdienen om bij stil te staan. Of juist niet stil te staan maar de hele avond te dansen op de swingende klanken van een DJ of liveband. Wat dacht je van een gezellige receptie of een uitbundig feest op de sfeervolle Binnenplaats? Gelegen in het hart van het kasteel, met haar mergelstenen muren en futuristisch glazen dak biedt dit een adembenemend schouwspel. Of van een verjaardag of communiefeest in onze Zusterskap? En ook een feestelijk diner met uitzicht op de Maas behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. In de avond zie je de contouren van de ruïne schitterend terug en lijkt het glazen dak los te zweven boven de duizenden ledlichtjes. Vanaf het hoogste punt in het kasteel op 30 meter boven de Maas is het uitzicht weergaloos en inspirerend.

Naast vele ruimtes met ieder een eigen sfeer beschikt deze Limburgse feestlocatie ook over een prachtig Maasterras waar je een intiem feest kunt geven met een uniek uitzicht over het Maasdal. In de sfeervolle Kasteeltuin is er volop ruimte voor een grootschaliger (buiten)feest. Er zijn volop mogelijkheden! Waar je je feest ook wilt houden, wij zorgen dat het je gasten aan niets zal ontbreken.

Lions Wine, dine & dance (7) klein

Onze feestzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over meerdere ruimtes met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Én er zijn unieke mogelijkheden in de buitenlucht. Uiteraard is iedere ruimte naar wens in te delen én in te richten.


feest-privediner

Privédiner en catering

Een heerlijk privédiner met familie en vrienden, bijvoorbeeld om je vijftigste verjaardag te vieren. Daarvoor leent feestlocatie Kasteel De Keverberg zich uitstekend!

Afhankelijk van de gewenste sfeer en het aantal personen richten we een van de bijzondere ruimtes speciaal voor het diner in. Samen met één van onze cateringpartners zorgen we er vervolgens voor dat jullie verrast worden met de creatiefste culinaire creaties. En uiteraard zorgen we ook graag voor een bijpassend drankarrangement. Daarbij is er volop ruimte voor je eigen ideeën. Jouw wensen staan immers centraal.

Onze cateringpartners zijn:

Entertainment

Een feest kan pas echt losbarsten met de juiste invulling! Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. Heb je specifieke wensen? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee! De mogelijkheden zijn oneindig groot.

Denk bijvoorbeeld aan:

De zingende barmannen in actie tijdens een bedrijfsfeest op het kasteel in kessel - limburg

Wil je het perfecte feest organiseren
in Kasteel De Keverberg?

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle feestlocatie Dan bespreken we meteen je wensen en kun je ook een vrijblijvende optie nemen op je favoriete datum. Je kunt bellen (077-7600666), een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nederlands