Feesten in Kasteel De Keverberg

Wat dacht u van een gezellige receptie of een uitbundig feest op de historische Binnenplaats? Of van een verjaardag of communiefeest in onze Zusterskap? En ook een feestelijk diner met uitzicht op de Maas behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Naast vele ruimtes met ieder een eigen sfeer beschikt deze Limburgse feestlocatie ook over een prachtig Maasterras waar u een intiem feest kunt geven met een uniek uitzicht over het Maasdal. In de sfeervolle Kasteeltuin is er volop ruimte voor een grootschaliger (buiten)feest. Er zijn volop mogelijkheden! Waar u uw feest ook wilt houden, wij zorgen dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Lions Wine, dine & dance (7) klein

feesten-receptie

Receptie

Soms staat u in het middelpunt van de belangstelling. Omdat u 25 jaar op de zaak bent, omdat u Sarah of Abraham ziet of misschien wel omdat u een lintje heeft ontvangen. Dan zorgen wij er bij Kasteel De Keverberg voor dat u en uw gasten helemaal in het zonnetje gezet worden. Dat verdient u!

Privédiner en catering

Een heerlijk privédiner met familie en vrienden, bijvoorbeeld om uw vijftigste verjaardag te vieren. Daarvoor leent feestlocatie Kasteel De Keverberg zich uitstekend!

Afhankelijk van de gewenste sfeer en het aantal personen richten we een van de bijzondere ruimtes speciaal voor uw diner in. Samen met één van onze cateringpartners zorgen we er vervolgens voor dat u en uw gasten verrast worden met de creatiefste culinaire creaties. En uiteraard zorgen we ook graag voor een bijpassend drankarrangement. Daarbij is er volop ruimte voor uw eigen ideeën. Uw wensen staan immers centraal.

Onze cateringpartners zijn:

feest-privediner
De zingende barmannen in actie tijdens een bedrijfsfeest op het kasteel in kessel - limburg

Entertainment

Een feest kan pas echt losbarsten met de juiste invulling! Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. Heeft u specifieke wensen? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee! De mogelijkheden zijn oneindig groot.

Denk bijvoorbeeld aan:


Wilt u het perfecte feest organiseren
in Kasteel De Keverberg?

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle feestlocatie Dan bespreken we meteen uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw favoriete datum. U kunt bellen (077-7600666), een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nederlands