Van Peel naar Kasteel

Reserveer nu een jeep, trabant óf snorfiets voor een dagvullend programma met je gezin, vrienden, familie of collega’s! Je maakt een mooie toeristische tocht van Meijel naar Kessel.

Onderweg word je al even “warm” gemaakt met wat je te wachten staat in Kessel. Afhankelijk van het arrangement wat je kiest geniet je van een lunch (of later op de dag van een diner) bij Baron Frits en breng je een bezoek aan het super mooie Kasteel De Keverberg of je hebt “Code Keverberg” óf “Het geheim van de Baron” geboekt. 2 hele leuke interactieve tochten door- en om het kasteel waarbij je op allerlei manieren wordt uitgedaagd. Deze tochten worden georganiseerd door BuitenZinnen (Jack van Kessel). Kortom een zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Aan het einde van de dag keer je weer terug naar Meijel en is daar is het eindpunt van de dag zodat je met een grote glimlach weer naar huis kunt. Óf je geniet natuurlijk nog van een drankje, hapje of borrel bij de Heere van Meijel.

Met wie ga jij van Peel naar Kasteel?

Legerjeep

Lekker met een stoere legerjeep door het Limburgse landschap crossen, om vervolgens heerlijk in Kessel de rust te pakken. Beginnend bij De Heere van Meijel gaat u een route afleggen naar Kessel. Hierbij komt u langs de mooiste hotspots van Peel en Maas. In Kessel kunt u genieten van een bezoek aan het modernste kasteel van Nederland, Kasteel De Keverberg, en kunt u heerlijk lunchen of dineren aan de Maas bij Baron Frits. Vervolgens legt u de route terug naar Meijel af om zo uw mooi dagje uit af te sluiten. Het dagje uit met lunch kost 64,00 en met diner 84,00 voor volwassenen. Voor kinderen kost het arrangement met lunch 28,00 en met diner 39,00.

Reserveren kan via info@deheerevanmeijel.nl / 077-4661031

Trabant

Ook is het mogelijk om met een oude trabant door Peel en Maas te touren. De route begint bij De Heere van Meijel om daarna een rit naar het mooie Kessel te maken. In Kessel kunt u de leuke activiteit 'Het Geheim van de Baron' van Buiten Zinnen ondernemen en genieten van een smakelijke lunch of diner bij Baron Frits. Daarna reist u terug naar Meijel, om zo uw dag af te sluiten. Volwassenen betalen voor een arrangement met lunch 68,00 en met diner 88,00 per persoon. Voor kinderen kost het arrangement met lunch 33,00 en met diner 44,00.

Reserveren kan via info@deheerevanmeijel.nl / 077-4661031

Snorfiets

Heerlijk met een snorfiets door het prachtige Peel en Maas rijden om vervolgens ondergedompeld te worden in het prachtige Kessel. U start uw route bij De Heere van Meijel. Vervolgens maakt u een mooie tocht van Meijel naar Kessel. Daar kunt u heerlijk lunchen of dineren bij Baron Frits en de avontuurlijke activiteit Code Keverberg doen van Buiten Zinnen bij Kasteel De Keverberg. Vervolgens rijdt u vanuit Kessel terug naar Meijel. De kosten voor een arrangement met lunch zijn 57,50 per persoon en met diner kost het 77,50 per persoon.


Dit arrangement kan alleen geboekt worden door volwassenen.

Reserveren kan via info@deheerevanmeijel.nl / 077-4661031

95
Nederlands