Van Peel naar Kasteel

Reserveer nu een jeep, trabant óf snorfiets voor een dagvullend programma met je gezin, vrienden, familie of collega’s! Je maakt een mooie toeristische tocht van Meijel naar Kessel.

Onderweg word je al even “warm” gemaakt met wat je te wachten staat in Kessel. Afhankelijk van het arrangement wat je kiest geniet je van een lunch (of later op de dag van een diner) bij Baron Frits en breng je een bezoek aan het super mooie Kasteel De Keverberg of je hebt “Code Keverberg” óf “Het geheim van de Baron” geboekt. 2 hele leuke interactieve tochten door- en om het kasteel waarbij je op allerlei manieren wordt uitgedaagd. Deze tochten worden georganiseerd door BuitenZinnen (Jack van Kessel). Kortom een zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Aan het einde van de dag keer je weer terug naar Meijel en is daar is het eindpunt van de dag zodat je met een grote glimlach weer naar huis kunt. Óf je geniet natuurlijk nog van een drankje, hapje of borrel bij de Heere van Meijel.

Met wie ga jij van Peel naar Kasteel?

Legerjeep

Lekker met een stoere legerjeep door het Limburgse landschap crossen, om vervolgens heerlijk in Kessel de rust te pakken. Beginnend bij De Heere van Meijel ga je een route afleggen naar Kessel. Hierbij kom je langs de mooiste hotspots van Peel en Maas. In Kessel kun je genieten van een bezoek aan het modernste kasteel van Nederland, Kasteel De Keverberg, en kun je heerlijk lunchen of dineren aan de Maas bij Baron Frits. Vervolgens leg je de route terug naar Meijel af om zo een mooi dagje uit af te sluiten.


Meer informatie en reserveren kan via Legerjeep in de Peel

Trabant

Ook is het mogelijk om met een oude trabant door Peel en Maas te touren. De route begint bij De Heere van Meijel om daarna een rit naar het mooie Kessel te maken. In Kessel kun je de leuke activiteit 'Het Geheim van de Baron' van Buiten Zinnen ondernemen en genieten van een smakelijke lunch of diner bij Baron Frits. Daarna reis je terug naar Meijel, om zo je dag af te sluiten.


Meer informatie en reserveren kan via Trabant in de Peel

Snorfiets

Heerlijk met een snorfiets door het prachtige Peel en Maas rijden om vervolgens ondergedompeld te worden in het prachtige Kessel. Je start je route bij De Heere van Meijel. Vervolgens maak je een mooie tocht van Meijel naar Kessel. Daar kun je heerlijk lunchen of dineren bij Baron Frits en de avontuurlijke activiteit Code Keverberg doen van Buiten Zinnen bij Kasteel De Keverberg. Vervolgens rijdt je vanuit Kessel terug naar Meijel.


Dit arrangement kan alleen geboekt worden door volwassenen.


Meer informatie en reserveren kan via Snorfiets in de Peel

95
Nederlands