Van Peel naar Kasteel

Reserveer nu een trabant of legerjeep voor een dagvullend programma met je gezin, vrienden, familie of collega’s!

Je start bij restaurant De Heere van Meijel en maakt een mooie toeristische tocht door de Peel. Daarna komen jullie op eigen gelegenheid naar Kessel en hebben jullie een heerlijke vullende lunch bij Baron Frits. Ontdek daarna de historie in het modernste kasteel van Nederland: Kasteel de Keverberg. Afhankelijk van het arrangement doen jullie ook één van de interactieve activiteiten ‘Code Keverberg’ of ‘Het Geheim van de Baron’, georganiseerd door Buiten Zinnen. Kortom een zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Met wie ga jij van Peel naar Kasteel?

Legerjeep

Lekker met een stoere legerjeep door de Peel crossen, om vervolgens heerlijk in Kessel de rust te pakken. Beginnend bij De Heere van Meijel ga je een route afleggen in de Peel. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd. Na de tocht ga je op eigen gelegenheid naar Kessel. Hier geniet je van een bezoek aan het modernste kasteel van Nederland, Kasteel De Keverberg, en heb je een heerlijke vullende lunch bij Baron Frits. Optioneel kunnen de activiteiten 'Code Keverberg' en 'Het Geheim van de Baron' bijgeboekt worden voor een meerprijs van €6,50 per persoon.


Meer informatie en reserveren kan via Legerjeep in de Peel

Trabant

Ook is het mogelijk om met een oude trabant door Peel en Maas te touren. Hier begin je net zoals bij de legerjeep bij De Heere van Meijel. Ervaar de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd. Na de tocht ga je op eigen gelegenheid naar Kessel. Hier geniet je van een heerlijke vullende lunch bij Baron Frits. Daarna ontdek je Kasteel de Keverberg met de interactieve activiteit 'Het Geheim van de Baron'. Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.


Meer informatie en reserveren kan via Trabant in de Peel

Nederlands