Rondleiding door een van onze enthousiaste gidsen!
Elke zondag is er om 14.00 uur een rondleiding door één van onze gidsen. Ga mee op pad en luister naar diverse spannende en interessante verhalen. De kosten hiervoor zijn € 9,50 per volwassene en € 5,00 per kind van 5-12 jaar (kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis). Deze prijzen zijn inclusief entree voor het kasteel. Reserveren kan ter plekke bij Kasteel De Keverberg. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een eigen gezelschap een rondleiding te reserveren met een gids, dit kan tijdens alle dagen dat we geopend zijn. De kosten hiervoor zijn € 9,50 per persoon met een minimum van € 80,00. Reserveren kan door te mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl of te bellen met 077-7600666.

Fruitig toeren
Lekker toeren door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo, genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en tussendoor ook nog iets leren over fruitbomen terwijl je van een vers sapje proeft? Dan is “Fruitig toeren” iets voor jou! Samen met Fruitboerderij Görtz hebben wij dit leuke arrangement samengesteld. Je vertrekt vanaf de Fruitboerderij in Baarlo voor een tocht met een prachtige huifkar naar Kessel. In Kessel bezoek je ons kasteel en kun je hier op eigen gelegenheid ronddwalen. Op de terugweg kun je in de huifkar genieten van een lekkere lunch. Het arrangement start om 11.00 uur vanaf Baarlo en om 13.30 uur ben je weer terug op de startplek!

Kosten
25,00 vanaf 13 jaar
15,00 voor kinderen van 2-12 jaar
< 2 jaar mogen gratis mee

Het adres van de vertreklocatie is De Berckt 12D in Baarlo. Dit is ter hoogte van de sapautomaat. Gasten kunnen hun auto hier parkeren aan de rand van het terrein of op het gras.

Reserveren
Fruitig toeren kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen op aanvraag. Stuur gerust een mail naar info@kasteeldekeverberg.nl en dan bekijken wij meteen de beschikbaarheid en mogelijkheden!

Van Peel naar Kasteel
Reserveer nu een trabant of legerjeep voor een dagvullend programma met je gezin, vrienden, familie of collega’s! Je start bij restaurant De Heere van Meijel en maakt een mooie toeristische tocht door de Peel. Daarna komen jullie op eigen gelegenheid naar Kessel en hebben jullie een heerlijke vullende lunch bij Baron Frits. Ontdek daarna de historie in het modernste kasteel van Nederland: Kasteel de Keverberg. Afhankelijk van het arrangement doen jullie ook één van de Escape Games ‘Code Keverberg’ of ‘Het Geheim van de Baron’, georganiseerd door Buiten Zinnen. Kortom een zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Klik hier voor meer informatie over de arrangementen.

Kosten
€ 71,50 volwassenen v.a. 16 jaar
€ 47,50 kinderen 13 t/m 15 jaar
€ 36,00 kinderen 5 t/m 12 jaar

Nederlands