Voel de magie van trouwen in de winter!

Trouwen in een kasteel is op zichzelf al enorm romantisch. Tel je daar ook nog eens de knusse sferen en charmes van het winterseizoen bij op en je bent helemaal ready voor jouw onvergetelijke trouwdag! Met de winterse temperaturen die trouwen in de winter met zich meeneemt, willen jullie (en de gasten) natuurlijk zo weinig mogelijk van locatie wisselen. Wij organiseren jullie bruiloft graag van ceremonie tot aan een spetterend feest. En daarna… plof je binnen een paar seconde bij onze buren, Baron Frits, op een heerlijk zacht bed.

Kasteel de Keverberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Peel en Maas. Laat je verrassen door de magie die een winter bruiloft met zich meeneemt. Tover ons kasteel en de bijbehorende kasteeltuin om tot jullie eigen Winterwonderland. Ons team zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven.

 

Geef het Ja-woord in Casello

Dit is toch wel één van de meest magische plekjes om uit te kiezen voor jullie ceremonie, Casello. Geniet van de knusse en warme sferen die de oude mergel in onze kelders met zich meebrengen. Pak uit en ga aan de slag met de mooiste warme tinten in bloemdecoraties, maar vergeet ook zeker de theelichtjes niet. Onze partnerbloemist Artiflora Bloemsierkunst helpt jullie graag bij het uitzoeken van de juiste bloemen en kleuren voor jullie unieke Winter Wonder Wedding. Sprookjesachtig trouwen, dat doe je in Casello!


ONZE TROUWZALEN

Kasteel de Keverberg beschikt over diverse ruimtes voor de ceremonie, toost en het diner. Jullie sluiten de avond af met een spetterend feest in onze prachtige Binnenplaats.
Ontwerp zonder titel (13)

Binnenplaats

Ontwerp zonder titel (11)

V. Kesselzaal

Ontwerp zonder titel (10)

V. Keverbergzaal

Ontwerp zonder titel (12)

V. Merwijckzaal

Ontwerp zonder titel (8)

Zusterskap

Ontwerp zonder titel (9)

Casello

 

Verras en verwonder: een prachtig schouwspel

Wist je dat ons Kasteel ontworpen is met tientallen gekleurde ledlampen door het hele kasteel? Deze ledlampen kunnen we in iedere gewenste kleur instellen. In de winterperiode is het al vrij vroeg donker. Mede door deze gekleurde ledlampen komen de contouren van de verweving tussen oud en nieuw al snel te voorschijf. Wanneer jullie avondgasten ons terrein op wandelen, onthuld zich direct een prachtig schouwspel. Verras en verwonder jullie gasten al in de eerste seconde met een prachtig schouwspel.

Voordelen van een winter bruiloft

Als je het ons vraagt, is het grootste voordeel van een winter bruiloft: geen plan B! Hoe je het ook wend of keert, vanaf begin af aan weten jullie 100% zeker dat de bruiloft binnen gaat plaatsvinden. Geen gedoe en onzekerheid die week van tevoren wat het weer gaat worden op jullie trouwdag. Maar natuurlijk neemt een winter bruiloft nog véél meer voordelen met zich mee. Hebben jullie als een gedacht aan…?
- De winterperiode is een rustige periode waardoor er een ruime keus is aan data. Dat betekent dat de kans groot is dat jullie voorkeursdatum nog beschikbaar is. Ook last minute!
- Het is al vroeg donker, waardoor jullie all-out kunnen gaan met kaarsen of misschien wel fakkels? Prachtige sfeermakers en héél romantisch!
- Op ons kasteel kan alles op één locatie: van ceremonie tot en met de feestavond. Jullie en de gasten hoeven de kou dus niet meer in!
- En héél misschien… pikken jullie nog wel een sneeuwvlokje mee.


TROUWEN MET KERST

Geef de feestdagen nog meer geluk en glitter. Plan jullie bruiloft tijdens de gezellige feestdagen. Kasteel de Keverberg is in de kerstperiode omgetoverd tot de schitterende kerstsferen.

 
Ja ik wil!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een winterbruiloft bij Kasteel de Keverberg? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!


    PrivéZakelijk

    Nederlands