Unieke vergaderlocatie

Wanneer het aankomt op unieke en inspirerende vergaderlocaties, is Kasteel De Keverberg geen onbekende in de vergaderwereld. Vergaderen met uitzicht over de Maas. Of vanuit de vergaderzaal uitkijkend op de eeuwenoude kasteelmuren en de schietgaten in de weergang. Iedere vergaderruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en beschikt standaard over alle faciliteiten om zorgeloos te kunnen vergaderen: van de klassieke flip-over tot high speed wifi en lcd-scherm voor presentaties.


Coronaproof vergaderen op anderhalve meter?

Bij Kasteel De Keverberg faciliteren we ook vergaderingen op anderhalve meter. Uiteraard zijn de mogelijkheden dan beperkter met het aantal gasten, maar vergaderen in U-vorm tot 20 personen kunnen wij sowieso faciliteren. Een bijeenkomst waarbij de gasten in theateropstelling zitten kan ook voor grotere groepen. Uiteraard zorgen we voor desinfectiematerialen in de vergaderruimte.De foto's op onze website zijn van voor corona
.
Van Merwijckzaal 1 klein
Lekker lunchen tijdens een vergadering, training of congres

Vergadering met lunch, diner of borrel

De vergadering kan onderbroken worden met een lunch of afgesloten worden met een diner of borrel. De lunch kan naar keuze geserveerd worden op het Maasterras of onder het glazen zonnedak op de eeuwenoude Binnenplaats. Geïnspireerd door de prachtige indrukken van de nabije omgeving kunt u vol nieuwe energie verder vergaderen. Borrelen en dineren kan in één van onze prachtige zalen, daarnaast is het ook mogelijk om te dineren bij één van de restaurant in de omgeving. Kasteel De Keverberg werkt samen met een aantal culinaire cateraars of chef-koks op locatie, die het vergaderthema smaakvol weten af te sluiten.


Onze vergaderzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over diverse verschillende vergaderlocaties. Iedere vergaderruimte is naar wens in te delen én in te richten.


vergadering gecombineerd met teambuilding activiteit in vergaderzaal Van Kesselzaal

Vergadering met vergaderbreak

Tijdens een vergadering of training absorberen en verwerken we grote hoeveelheden informatie. We zakken steeds verder van onze stoel en nemen minder informatie op. Tijd om ons even letterlijk los te schudden en de energie weer te laten stromen. Met de juiste vergaderbreak worden lichaam en geest weer met elkaar in balans gebracht. De vergadering kan onderbroken worden door een rondleiding door het kasteel, door een verfrissende activiteit van BuitenZinnen of een potje schermen in de kasteeltuin. Samen met u kijken we welke break het beste bij het vergaderdoel, het moment en de groepssamenstelling past.

Vergadering met overnachting

Kasteel De Keverberg biedt ook mogelijkheden voor een meerdaagse vergadering. U vergadert in een van de meest unieke en inspirerende vergaderlocaties in Kasteel De Keverberg en overnacht bijvoorbeeld bij Baron Frits, een hotel-restaurant gevestigd in de vroegere bijgebouwen van Kasteel De Keverberg. Of u kiest voor een vergaderarrangement met overnachting in het tegenovergelegen Hotel 'Het Raadhuys', een Design B&B gevestigd in het aan de Maas gelegen oude Gemeentehuis.

luxe hotelkamer als onderdeel van onze vergaderarrangementen
Ruime vergaderruimte voor vergaderingen met grote groepen

Vergaderarrangement

Bijzondere vergaderlocaties zijn allesbehalve alledaags en werken inspirerend. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, stellen we samen met u een passend vergaderarrangement samen. Een vergadering met of zonder break, met lunch, diner of afsluitende borrel. Creatief of educatief, inspannend of juist ontspannend. Een meerdaags vergaderarrangement behoort zeker ook tot de opties. In samenwerking met onze culinaire cateraars en chef-koks en enkele zeer nabij gelegen hotels en luxe B&B's stellen we de meest verrassende en volledig verzorgde meerdaagse vergaderarrangementen voor u samen.

Contact

Kom gerust een keer geheel vrijblijvend kijken op onze bijzondere vergaderlocaties! We bespreken dan graag uw wensen en bij interesse kunt u meteen een optie nemen op een door u gewenste datum.

Vergaderlocatie van het jaar banner 2020
T&D + Locations_AWARD 2014.eps
Nederlands