Unieke vergaderlocatie

Wanneer het aankomt op unieke en inspirerende vergaderlocaties, is Kasteel De Keverberg geen onbekende in de vergaderwereld. Vergaderen met uitzicht over de Maas. Of vanuit de vergaderzaal uitkijkend op de eeuwenoude kasteelmuren en de schietgaten in de weergang. Iedere vergaderruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken.

presentatie tijdens zakelijk business event

Zes vergaderzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over zes verschillende vergaderlocaties. Iedere vergaderruimte is naar wens in te delen én in te richten.


2018_banner_STERlocatie_voor_partners
T&D + Locations_AWARD 2014.eps
vergaderen in combinatie met een heerlijke lunch

Vergadering met lunch

De vergadering kan onderbroken worden met een lunch. De lunch kan naar keuze geserveerd worden op het Maasterras of onder het glazen zonnedak op de eeuwenoude binnenplaats. Geïnspireerd door de prachtige indrukken van de nabije omgeving kunt u vol nieuwe energie verder vergaderen.

Vergadering met diner of borrel

De vergadering kan afgesloten worden met een borrel of diner bij een van de restaurants in de omgeving. Kasteel De Keverberg werkt samen met een aantal culinaire cateraars of chef-koks op locatie, die het vergaderthema smaakvol weten af te sluiten.

feest-privediner
vergadering gecombineerd met teambuilding activiteit in vergaderzaal Van Kesselzaal

Vergadering met vergaderbreak

Tijdens een vergadering of training absorberen en verwerken we grote hoeveelheden informatie. We zakken steeds verder van onze stoel en nemen minder informatie op. Tijd om ons even letterlijk los te schudden en de energie weer te laten stromen. Met de juiste vergaderbreak worden lichaam en geest weer met elkaar in balans gebracht. De vergadering kan onderbroken worden door een rondleiding door het kasteel, door een verfrissende activiteit van BuitenZinnen of een potje schermen in de kasteeltuin. Samen met u kijken we welke break het beste bij het vergaderdoel, het moment en de groepssamenstelling past.

Vergadering met overnachting

Kasteel De Keverberg biedt ook mogelijkheden voor een meerdaagse vergadering. U vergadert in een van de meest unieke en inspirerende vergaderlocaties in Kasteel De Keverberg en overnacht bijvoorbeeld bij Baron Frits, een hotel-restaurant gevestigd in de vroegere bijgebouwen van Kasteel De Keverberg. Of u kiest voor een vergaderarrangement met overnachting in het tegenovergelegen Hotel 'Het Raadhuys', een Design B&B gevestigd in het aan de Maas gelegen oude Gemeentehuis.

luxe hotelkamer als onderdeel van onze vergaderarrangementen
Vergadering in de unieke en inspirerende Van Merwijckzaal

Vergaderarrangement

Bijzondere vergaderlocaties zijn allesbehalve alledaags en werken inspirerend. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, stellen we samen met u een passend vergaderarrangement samen. Een vergadering met of zonder break, met lunch, diner of afsluitende borrel. Creatief of educatief, inspannend of juist ontspannend. Een meerdaags vergaderarrangement behoort zeker ook tot de opties. In samenwerking met onze culinaire cateraars en chef-koks en enkele zeer nabij gelegen hotels en luxe B&B's stellen we de meest verrassende en volledig verzorgde meerdaagse vergaderarrangementen voor u samen.

Uitrusting vergaderzaal

Iedere vergaderlocatie beschikt standaard over alle faciliteiten om zorgeloos te kunnen vergaderen: van de klassieke flip-over tot high speed wifi en groot tv scherm voor presentaties.

Ruime vergaderruimte voor vergaderingen met grote groepen

Contact

Kom gerust een keer geheel vrijblijvend kijken op onze bijzondere vergaderlocaties! We bespreken dan graag uw wensen en bij interesse kunt u meteen een optie nemen op een door u gewenste datum.

Nederlands