Unieke feestlocatie Limburg

Wat maakt het Kasteel de unieke feestlocatie in Limburg?

Kasteel De Keverberg is het modernste Kasteel van Nederland, maar ook een van de oudste kastelen van Nederland. Dit maakt Kasteel De Keverberg dè unieke feestlocatie van Limburg. Alle gemakken van de 21ste eeuw worden gecombineerd met de charme en het karakter van een eeuwenoud kasteel, dit gecombineerd met de unieke ligging aan de maas maakt Kasteel De Keverberg de unieke feestlocatie van Limburg.

Jouw unieke feestlocatie in Limburg volledig georganiseerd

Er zijn natuurlijk veel unieke feestlocaties. Het Kasteel wordt door mensen met veel horeca ervaring. Het team zorgt ervoor dat je feest gesmeerd loopt. Jij hoeft nergens aan te denken, jij geniet alleen maar van je feest. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden die Het Kasteel biedt met je te bespreken!

Unieke feestlocatie met 7 karakteristieke feestzalen

Binnen de eeuwenoude mergelmuren van het Kasteel bevinden zich 7 prachtige feestruimten. Dit varieert van een intieme feestlocatie in de gewelvenkelder, een ruim feestplein in de door transparante zonnenpanelen overdekte eeuwenoude Binnenplaats, een feestruimte binnen glazen muren met vergezicht over de Maas of de moderne Zusterskap in de nok. Alle feestruimte zijn uniek en stralen iets aparts uit.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze unieke feeslocatie in Limburg

Wat dacht u van een gezellige receptie of een uitbundig feest op de historische Binnenplaats? Of van een verjaardag of communiefeest in de Zusterskap? En ook een feestelijk diner met uitzicht op de Maas behoort tot de mogelijkheden. Naast de vele ruimtes met ieder een eigen sfeer beschikt deze unieke feestlocatie ook over een prachtig Maasterras waar u een intiem feest kunt geven met een prachtig uitzicht over het Maasdal. In de sfeervolle Kasteeltuin is er volop ruimte voor een grootschaliger (buiten)feest. Er zijn volop mogelijkheden! Waar u uw feest ook wilt houden, wij zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

Feestlocatie met uniek cateringconcept.

Trouwlocatie Kasteel De Keverberg kent een uniek horecaconcept. Afhankelijk van uw smaak, stijl en budget kiezen we samen een cateringpartner die het best past bij uw huwelijk, feest of borrel. Daarbij is er volop ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Onze cateringpartners zijn

Baron Frits

Kaneman Entertastement

Ria Joosten catering & evenementen

Een heerlijk diner met familie en of vrienden, bijvoorbeeld om uw vijftigste verjaardag te vieren. Daarvoor leent feestlocatie Kasteel De Keverberg zich uitstekend! Afhankelijk van de gewenste sfeer en het aantal personen richten we een van de bijzondere ruimtes speciaal voor uw diner in. Samen met één van onze cateringpartners zorgen we er vervolgens voor dat u en uw gasten verrast worden met de meest creatieve culinaire creaties. En uiteraard zorgen we ook graag voor een bijpassend drankarrangement.

Laat uzelf overtuigen door deze unieke feestlocatie.

Kom gerust eens eens een kijkje nemen op onze unieke feestlocatie. Naar wens bespreken we geheel vrijblijvend uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw favoriete datum. U kunt contact met ons opnemen op 077-7600666, via mail info@kasteeldekeverberg.nl of ons benaderen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dé feestlocatie van Limburg, compleet en uniek.

Onze bezoekers komen van heinde en verre. Iedere bezoeker is uniek en zoekt een passende feestlocatie die past bij het thema en de grote van de groep. Kleinschalig of groot, van enkele personen tot 350 personen. Je kunt het zo gek niet bedenken maar voor elk type feest hebben wij een passende oplossing. Kasteel De Keverberg is met regelmaat het podium voor de volgende feesten: * receptie * jubileumfeest * afscheidsfeest * bedrijfsfeest * personeelsfeest * verjaardagsfeest * vriendenfeest * vrijgezellenfeest * familiereünie * schoolreünie.

Unieke feestlocatie met méér dan 1000 jaar historie.

Wat deze feestlocatie uniek maakt is de lange geschiedenis van het Kasteel. De oorsprong ligt in het jaar 950 toen het tolrecht aan de Graven van Kessel werden toegekend. Om deze rechten kracht bij te zetten bouwden ze een grote stenen toren. Later is de toren uitgebreid tot een statig Kasteel. Laat u ook verrassen door het wonderlijke verhaal van de laatste adellijke bewoner, Baron Frits van Keverberg. Hoe hij verdween en na 150 jaar weer werd teruggevonden.... Kasteel De Keverberg is in 2015 gerenoveerd en gemoderniseerd. Het is nu met haar ligging aan de Maas een unieke vergaderlocatie, trouwlocatie en feestlocatie. De moderne architectuur brengt de duizendjarige historie van de kasteelruïne helemaal tot leven en maakt van Kasteel De keverberg een zeer bijzondere trouwlocatie aan de Maas. U beleeft hier écht de mooiste dag van uw leven!

De unieke feestlocatie van Limburg: Kasteel De Keverberg.

De eeuwenoude Binnenplaats in het hart van Kasteel De Keverberg is een unieke feestlocatie. De mergelstenen muren en het duurzame, glazen dak met transparante zonnepanelen geven deze feestlocatie een extra bijzondere uitstraling. Oudheid en innovatie gaan hier duidelijk hand in hand. Deze uitzonderlijk mooie combinatie geeft uw feest nog meer dimensie. De gastdames en -heren zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De heerlijke hapjes en gerechten worden door de cateraar helemaal op uw wensen afgestemd. Kortom, feesten op Kasteel De keverberg is óók nog eens smaakvol genieten.

De unieke feestlocatie van Limburg nabij Venlo, Roermond en Weert.

Op Kasteel De Keverberg ervaart u rust en ruimte. De steden Venlo, Roermond en Weert liggen op korte afstand van het Kasteel. Deze bijzondere feestlocatie in een unieke ambiance, de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheden maken van Kasteel De Keverberg een uiterst aantrekkelijke Limburgse feestlocatie.

Het team achter de unieke feestlocatie van Limburg.

Wat is een unieke feestlocatie zonder een goed team. Het enthousiaste en toegewijde team van Kasteel De Keverberg bekommert zich maar al te graag om uw feest. Samen met u kijken zij hoe uw feest op deze bijzondere feestlocatie het best tot uiting komt. Hun jarenlange ervaring met het organiseren van feesten op deze unieke locatie zorgen voor de meest creatieve ideeën en oplossingen waaraan u zelf nog niet had gedacht. Op de dag van uw feest zorgt ons team dat alles op rolletjes loopt en tot in de puntjes wordt verzorgd. U hoeft alleen nog maar te genieten. Boek nu nog de meest unieke feestlocatie van Limburg.

Nederlands