"Dankjewel"-concert Limburgse Jagers zondag 19 september

Het landelijk bekende Reünieorkest van de Limburgse Jagers heeft een mooi initiatief bedacht onder de naam "Bedank allemaol" om muzikaal stil te staan bij de gevolgen van Corona en met name een groot dankjewel aan alle hulpverleners. Aan het project is een TV programma gekoppeld op TV Ellef met een muzikale rondreis door de provincie.  

Bij het concert in Kessel zal ook Zangvereniging "Aodemnoet" aansluiten en een aantal nummers ten gehore brengen.  Het concert op zondag 19 september begint om 14.30 uur, de kasteeltuin is vanaf 13.15 uur toegankelijk voor publiek.

In verband met de geldende coronamaatregelen is het noodzakelijk om vooraf een plaats te reserveren door het boeken van een online ticket. De kosten hiervan zijn € 2,50 maar hier is een welkomstdrankje (koffie/thee, frisdrank) bij inbegrepen.  Wij werken daarnaast volgens de richtlijnen met "Testen voor toegang" en vragen u daarom vriendelijk om uw gegevens te registreren in de app of uw vaccinatiebewijzen mee te nemen, alsmede uw legitimatiebewijs. Om alles in goede banen te leiden werken wij met een viertal tijdslots voor binnenkomst in de kasteeltuin zodat er geen grote drukte en rijen ontstaan. U kunt zich dus aanmelden voor een van de vier tijdslots en wij vragen u dan vriendelijk om ook op dat tijdstip te komen. 

Parkeren kan gratis, en het beste is om te parkeren op de grote kasteelparkeerplaats bij Camping Gravenhof (volg de P-kasteelborden in het dorp) Fietsen kunnen geparkeerd worden op de fietsenparkeerplaats tegenover IJssalon Clevers.  De entree is bij de Duiventoren (het kleine torentje tegenover Café de Boesjer) op de Markt.

Wij hopen op veel bezoekers en een mooie middag in de kasteeltuin in Kessel! 

Reserveer hier je tickets

Nederlands