Feestje geven?

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? In Limburg? Kasteel De Keverberg in het toeristische, Midden-Limburgse Kessel aan de Maas is een bijzondere locatie voor het houden van een feest: een zakelijk feest of een privéfeest.

Feestlocatie De Keverberg vooraanzicht
feestzaal De binnenplaats

Bijzondere feestlocaties

Binnen de eeuwenoude mergelmuren van het kasteel bevinden zich zeven prachtige feestruimten. Dit varieert van een intieme feestlocatie in de gewelvenkelder, een ruim feestplein in de door transparante zonnepanelen overdekte eeuwenoude Binnenplaats, een feestruimte binnen glazen muren met vergezicht over de Maas of de moderne Zusterskap in de nok. Allemaal feestruimten die iets aparts uitstralen.

Privéfeest

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie in Limburg om uw huwelijksjubileum, afscheidsfeest, verjaardagsfeest of familiefeest te vieren? Wordt u 50 en wilt u dit op bijzondere wijze vieren middels een Abrahamfeest of Sarahfeest? Of misschien zoekt u een bijzondere feestzaal voor een familiereünie of schoolreünie? Voor kleine en grote gezelschappen, van 2 tot 350 personen kunt u bij Kasteel De Keverberg terecht. Geheel verzorgd met een feestelijke high tea, een lunch, een aangeklede middagborrel, een diner of een uitbundige feestavond. Het team van Kasteel De Keverberg zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

feest-privediner
JI-222956 klein

Feestlocatie op maat

Onze bezoekers komen van overal. Iedere bezoeker is uniek en zoekt een passende feestlocatie die past bij het thema en de grootte van de groep. Kleinschalig of grootschalig, van enkele personen tot 350 personen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar voor elk type feest hebben wij een passende oplossing. Kasteel De Keverberg is met regelmaat het podium voor de volgende feesten:
• receptie
• jubileumfeest
• afscheidsfeest
• bedrijfsfeest
• personeelsfeest
• verjaardagsfeest
• Abrahamfeest
• Sarahfeest
• vriendenfeest
• vrijgezellenfeest
• familiereünie
• schoolreünie
• neven- en nichtendag
• broers- en zussendag

Bedrijfsuitstapje

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een bijzondere feestlocatie zoekt voor een personeelsuitstapje, een team- of afdelingsuitje van enkele tot 350 collega’s. Geheel verzorgd met een hapje en een drankje. In aanvulling daarop hebben we een aantal leuke activiteiten - bijvoorbeeld een moorddiner of QUIZzzit - die voor vermakelijk entertainment zorgen.

feestzaal de binnenplaats bovenaanzicht 2
Feestzaal De binnenplaats (2)

Zakelijk feest

Zoekt u een exclusieve, stijlvolle locatie voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of een zakelijke bijeenkomst? Misschien zijn er binnenkort medewerkers die 12,5, 25 of misschien wel 40 jaar in dienst zijn en wilt u dit samen met collega’s op bijzondere wijze vieren? Het team van Kasteel De Keverberg denkt in pasklare oplossingen. Van de ontvangst tot en met het afscheid, alles wordt tot in de finesses geregeld. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

feestopstelling feestzaal de Zusterskap

Entertainment met QUIZzzit

Een Quiz op maat met vragen over uw bedrijf? Om te testen wat medewerkers van het bedrijf weten. Of om ze op speelse wijze te informeren over een nieuwe strategie? Een Quiz met echte stemkastjes en professionele quizmasters, waarvan u er misschien wel uit de media kent.


Contact

Kom gerust een keer vrijblijvend kennismaken met onze feestlocaties. Op afspraak geven wij u graag een rondleiding en bespreken met u de mogelijkheden. U kunt reageren via e-mail of het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Nederlands