Den Soeten Inval Henk Steijvers & Thijs van Thoor

Henk Steijvers is op zondagmiddag 21 april, samen met zijn vaste begeleider Thijs van Thoor, te gast in onze Binnenplaats van 14.00 tot 16.00 uur.

Henk Maakte zijn platendebuut met de groep Carboon, die in 1975 met hun LP "Witse nog koempel" een muzikaal eerbetoon brachten aan de Limburgse mijnwerkers. De LP was binnen een jaar een Gouden Plaat. In 1983 werd de Susterense Janse Bagge Bend, waarvan Henk oprichter en zanger/gitarist was, de hitparade ingeschoten met hun "Sollicitere". Nummer 8 in de Nederlandse hitparade en nummer 15 in België. De Janse Bagge Bend was elk jaar de vaste openingsact tijdens Pinkpop Classic in Landgraaf.

Tijdens het optreden in de Binnenplaats neemt Henk zijn vaste accordeonist/toetsenman van de JBB mee: Thijs van Thoor. Het wordt een programma met liedjes uit het Carboonrepertoire en Jansse Bagge.

Toegangstickets

Voor toegang tot de Binnenplaats tijdens Den Soeten Inval wordt € 5,00 entree gevraagd. Tickets zijn aan de dagkassa of via onze online ticketshop te koop. Wil je zeker zijn dat je niet misgrijpt? Koop dan online een ticket via onze ticketshop op deze pagina.

Let op: een online toegangsticket betekent géén gegarandeerde zitplaats. Wil je graag zitten? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent!

Nederlands