Tickets bestellen voor Kasteel de Keverberg

De gemakkelijkste manier om jouw bezoek te plannen, is om vooraf via ons ticketsysteem een ticket aan te schaffen! Kies onderstaand de gewenste datum en een starttijd voor jullie bezoek. Het systeem werkt heel handig en wijst zichzelf. De reservering geldt voor een bezoek aan ons kasteel met een rondgang op eigen gelegenheid of voor één van onze activiteiten (Code Keverberg, Het Geheim van de Baron en de vakantieprogramma's).

Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd, het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen voor een bezoek aan ons kasteel.

Code Keverberg, Het Geheim van de Baron en Keverberg ExplorAR Deze speurtochten zijn niet geschikt om door kinderen alleen te doen, dit is echt een gezinsuitje, dus ook de ouders/begeleiders kopen dan een ticket voor de activiteit! Bij deze activiteiten is de entree van het kasteel inbegrepen in de ticketprijs, je hoeft dan dus geen los ticket te kopen om het kasteel te bezoeken.

Entree, Keverberg ExplorAR & Events

In onze ticketshop op deze pagina zijn de tickets voor reguliere entree, de Keverberg ExplorAR en speciale events te koop.

Code Keverberg & Het Geheim van de Baron.

Wil je graag tickets voor één van de activiteiten Code Keverberg of Het Geheim van de Baron bestellen? Klik dan op onderstaande button om naar de ticketshop van onze partner BuitenZinnen te gaan.

Nederlands