Tickets bestellen voor Kasteel de Keverberg

Wat leuk dat u ons kasteel wilt bezoeken!
In verband met de coronamaatregelen werken wij met een online reserveringssysteem waarbij u vooraf een datum en tijdslot kiest voor uw bezoek. Op die manier weet u zeker dat u op een veilige en verantwoorde manier kunt genieten van uw bezoek aan ons kasteel. Per tijdslot kunnen wij in de maand juni maximaal 30 gasten toelaten. Vanaf 1 juli wordt dit waarschijnlijk 100 gasten, afhankelijk van de regels van het kabinet. Het systeem werkt heel handig en wijst zichzelf. De reservering geldt voor een bezoek aan ons kasteel met een rondgang op eigen gelegenheid of voor een van onze activiteiten (Code Keverberg en Het Geheim van de Baron).
De reservering geldt niet voor ons Maasterras, dit is openbaar toegankelijk. Wij kunnen hier helaas geen tafels reserveren. In onze kasteeltuin staat een kiosk waar u ook koffie, thee, ijsjes en een picknickmand kunt bestellen “to go” om te genieten in onze kasteeltuin. Er zijn dus volop mogelijkheden om voor of na uw verblijf in ons kasteel nog te genieten van een lekkere versnapering.

Klik hier voor een overzicht van onze coronamaatregelen en klik hier voor een overzicht van onze (zomer!) activiteiten.

Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd, het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen voor een bezoek aan ons kasteel.

Let op! Er is ruimte voor maximaal 100 personen per tijdslot. Als u het tijdslot niet kunt kiezen of nog maar voor een beperkt aantal tickets, dan komt dit doordat het tijdslot al geheel of gedeeltelijk is volgeboekt. 


Nederlands