Tickets bestellen voor Kasteel de Keverberg

De gemakkelijkste manier om jouw bezoek te plannen, is om vooraf via ons ticketsysteem een ticket aan te schaffen! Kies onderstaand de gewenste datum en een starttijd voor jullie bezoek. Het systeem werkt heel handig en wijst zichzelf. De reservering geldt voor een bezoek aan ons kasteel met een rondgang op eigen gelegenheid of voor één van onze activiteiten (Code Keverberg, Het Geheim van de Baron en de vakantieprogramma’s).

Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd, het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen voor een bezoek aan ons kasteel.

Bestelinstructie Keverberg ExplorAR
De tickets voor de Keverberg ExplorAR zijn tickets per persoon + een ticket voor de reservering van de tablet. Koop per persoon één bijbehorend ticket (volwassen, kind of peuter/kleuter) en per 6 personen vanaf 5 jaar één tablet ticket (de tablet ticket zijn gratis. Een tablet ticket is nodig om een tablet voor jouw gezelschap te reserveren). De tickets voor de diverse tijden staan momenteel helaas nog door elkaar in de shop, kijk even goed dat je zowel toegangstickets als een tabletticket boekt!.

Ben je met meer dan 6 personen? Voeg dan ook meerdere gratis tablet tickets toe. Maar onthoud! Per 6 personen dien je één tablet te reserveren. Ben je dus met 10 personen vanaf 5 jaar? Dan voeg je twee tablet tickets toe. Ben je met 15 personen vanaf 5 jaar? Voeg dan 3 tablet tickets toe aan de bestelling.

Code Keverberg en Het Geheim van de Baron
Deze speurtochten zijn niet geschikt om door kinderen alleen te doen, dit is echt een gezinsuitje, dus ook de ouders/begeleiders kopen dan een ticket voor de activiteit! Bij deze activiteiten is de entree van het kasteel inbegrepen in de ticketprijs, je hoeft dan dus geen los ticket te kopen om het kasteel te bezoeken.

Nederlands