Tickets bestellen voor Kasteel de Keverberg

Wat leuk dat je ons kasteel wilt bezoeken!

In verband met de coronamaatregelen werken wij met een online reserveringssysteem waarbij je vooraf een datum en starttijd kiest voor je bezoek. Op die manier weet je zeker dat je op een veilige en verantwoorde manier kunt genieten van je bezoek aan ons kasteel. Het systeem werkt heel handig en wijst zichzelf. De reservering geldt voor een bezoek aan ons kasteel met een rondgang op eigen gelegenheid of voor een van onze activiteiten (Code Keverberg, Het Geheim van de Baron en de vakantieprogramma’s).

Code Keverberg en Het Geheim van de Baron
Deze speurtochten zijn niet geschikt om door kinderen alleen te doen, dit is echt een gezinsuitje, dus ook de ouders/begeleiders kopen dan een ticket voor de activiteit! Bij deze activiteiten is de entree van het kasteel inbegrepen in de ticketprijs, je hoeft dan dus geen los ticket te kopen om het kasteel te bezoeken.

Schatzoeken bij het kasteel
Gedurende de zomervakantie  is er op 6 dinsdagen een leuk programma voor jonge kinderen! Zij kunnen lid worden van de bemanning van Kapitein Johnny Silver met een leuk spel- en speurprogramma. Tickets hiervoor kun je ook online bestellen via deze ticketpagina. Je kiest de gewenste datum en tijdslot en kiest vervolgens het juiste aantal tickets voor de activiteit en bestelt via de knop “Entree” nog los de volwassenen tickets voor de begeleiders (á 7,50 per ticket)

Klik hier voor een overzicht van onze coronamaatregelen en klik hier voor een overzicht van onze activiteiten.

Nederlands