Tickets bestellen voor Kasteel de Keverberg

Wat leuk dat u ons kasteel wilt bezoeken!
In verband met de coronamaatregelen werken wij met een online reserveringssysteem waarbij u vooraf een datum en starttijd kiest voor uw bezoek. Op die manier weet u zeker dat u op een veilige en verantwoorde manier kunt genieten van uw bezoek aan ons kasteel. Het systeem werkt heel handig en wijst zichzelf. De reservering geldt voor een bezoek aan ons kasteel met een rondgang op eigen gelegenheid of voor een van onze activiteiten (Code Keverberg en Het Geheim van de Baron). Onze activiteiten zijn niet geschikt om door kinderen alleen te doen, dit is echt een gezinsuitje, dus ook de ouders/begeleiders kopen dan een ticket voor de activiteit!

Helaas zijn wij op dit moment gesloten in verband met de coronamaatregelen.  Wij bieden wel een “to-go”-assortiment aan van koffie/thee, warme chocomel, vers gebakken wafels, huisgemaakt bananenbrood en (afhankelijk van het weer) broodje Unox! Op zaterdag en zondag van 10:30 – 15:30 uur buiten bij ons kasteel. 

Klik hier voor een overzicht van onze coronamaatregelen en klik hier voor een overzicht van onze activiteiten.

Reeds geboekte tickets kunnen helaas niet worden geretourneerd, het is wel altijd mogelijk om een nieuwe datum te kiezen voor een bezoek aan ons kasteel.


Nederlands