Eventlocatie Kasteel de Keverberg

Kasteel De Keverberg is een perfect bereikbare eventlocatie geschikt voor uw relatiedag, productpresentatie, congres of personeelsbijeenkomst. Gelegen aan de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en nabij de A2, A73 en A67.

Een inspirerende omgeving bovendien, door de bijzondere nieuwe architectuur gecombineerd met de middeleeuwse historie en de ligging middenin het pittoreske Kessel aan de Maas. Uw gasten raken hier absoluut geïnspireerd.

Met vijf beschikbare ruimtes variërend van 8 tot 200 personen biedt De Keverberg volop mogelijkheden om uw event volledig op maat voor u te organiseren. De Kasteeltuin leent zich perfect voor een grootschaliger (outdoor) evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijgt u daarbij cadeau.

Bekijk hier onze tarieven voor 2022.

videobg

Kasteel de Keverberg

Vergaderen in Kasteel de Keverberg

Kasteel De Keverberg beschikt over vijf vergaderruimtes met ieder een eigen sfeer. Een heisessie op de historische Binnenplaats, een workshop in de sfeervolle Van Keverbergzaal of vergaderen op de eigentijdse zolderverdieping met uitzicht over de Maas; het kan allemaal op deze bijzondere vergaderlocatie!

Tussendoor schept u even een luchtje in de uitgestrekte kasteeltuin, laat u zich rondleiden door het kasteel, geniet u vanaf het terras van het wijdse uitzicht over de Maasdal of kiest u voor een BuitenZinnen-break.

  • Van high speed wifi tot de klassieke flip-over; vergaderlocatie De Keverberg beschikt over alle faciliteiten om zorgeloos te kunnen vergaderen
  • Nieuwe energie nodig of gezellig afsluiten? Dan verzorgen we uiterst gastvrij uw lunch, diner of afsluitende borrel
  • Uw bijeenkomst onvergetelijk maken? We denken graag met u mee over een passende activiteit. Creatief of educatief, inspannend of juist ontspannend
  • Een meerdaagse vergadering? In samenwerking met enkele zeer nabij gelegen hotels en luxe Bed & breakfasts bieden we u graag een volledig verzorgd arrangement aan

Bekijk hier onze 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangementen.


Onze vergaderzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Én er zijn unieke mogelijkheden in de buitenlucht. Uiteraard is iedere ruimte naar wens in te delen én in te richten.


Van Keverbergzaal klein (1)

Toplocatie voor cursussen

Uw training of cursus verzorgen bij Kasteel De Keverberg? Dat kan! Onze gastvrije medewerkers zorgen voor een volledig verzorgde cursuslocatie en een gastvrij ontvangst van u en uw cursisten. U kunt zich volledig richten op uw training.


Teambuilding

Kasteel De Keverberg biedt volop mogelijkheden voor originele activiteiten op het gebied van teambuilding. Van tai-chi-workshop tot schilderstraining én van historische groepsrondleiding tot schermen in de kasteeltuin; u kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Kasteel De Keverberg. Samen met enkele uiterst professionele en creatieve partners stellen we graag een programma voor u samen. Volledig verzorgd met een lekker hapje en drankje.


BuitenZinnen-Break

In samenwerking met een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is het BuitenZinnen-Break programma opgesteld. Een BuitenZinnen-vergaderbreak kan enorm helpen om van een vergaderdag, heisessie of themabijeenkomst een succes te maken. Een break verfrist, brengt de mensen dichter bij elkaar en de concentratie neemt toe.

Belaef Kessel 2016 (10)

Wilt u ook een inspirerende dag
in Kasteel De Keverberg organiseren?

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle locatie! Dan bespreken we meteen uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw gewenste datum. U kunt bellen (077-7600666), een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nederlands