Vacature Interieur verzorg(st)er

Kasteel de Keverberg is één van de oudste kastelen van het land maar tevens ook het modernste. Het kasteel is in 2015 namelijk in een nieuw jasje gestoken en volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan een duurzame manier van herbouwen. Met haar ligging aan de maas is het op de dag van vandaag een unieke vergader-, trouw- en feestlocatie. Maar daarnaast ook een perfect onderdeel van een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur. Het inpandige Kasteel Kafee 950 verwelkomt dagelijks graag gasten voor een heerlijke kop koffie met echte Limburgse vlaai, een vers belegd broodje of een speciaal biertje met bitterbal in de middag.

Heb jij oog voor detail, weet je van aanpakken en draag je graag bij aan een goede sfeer? Dan pas jij perfect binnen ons plaatje. We bieden een marktconform salaris en een prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s.

Wij zijn op zoek naar een interieurverzorger/-verzorgster voor 8 tot 16 uur (parttime, uren in overleg) voor het schoon houden van ons prachtige kasteel!

Wat ga je zoal bij ons doen?

  • Schoon houden en schoon maken van de diverse zalen van het kasteel en de algemene ruimtes zoals de toiletten, centrale hal en trappenhuizen.
  • Bijhouden voorraad schoonmaakproducten en tijdig doorgeven wanneer iets bijbesteld dient te worden.
  • Je krijgt veel flexibiliteit om jouw gewenste werktijden in te delen (tussen 07.00 en 21.00 uur, zelf in te delen). Afhankelijk van het aantal uren werk je 2/3 dagen, verdeeld over maandag, woensdag, vrijdag, zaterdagochtend en zondagochtend.

    Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Iris Moeskops naar iris@kasteeldekeverberg.nl. Uiteraard beantwoorden wij ook graag eventuele extra vragen, telefonisch kun je ons bereiken via 077 - 7600 666.

    Nederlands