Trouwen in Kasteel De Keverberg

De moderne architectuur brengt de duizendjarige historie van de kasteelruïne helemaal tot leven en maakt van Kasteel De Keverberg een bijzondere trouwlocatie aan de Limburgse Maas. U beleeft hier écht de mooiste dag van uw leven.

  • In de romantische Van Merwijckzaal, middenin het hart van dit unieke Rijksmonument, de prachtige Van Keverbergzaal of in de Zusterskap 30 meter boven de Maas, geeft u elkaar het jawoord en maakt u van uw huwelijk een onvergetelijke, originele ervaring.
  • Wilt u ook trouwen voor de Kerk? Die is direct gelegen naast De Keverberg en in samenwerking zorgen we graag ook voor prachtige kerkelijke inzegening van uw huwelijk!
  • Én uiteraard zijn er volop mogelijkheden om aansluitend uw bruiloft te vieren met uw dierbaren. Intiem met een diner in de Van keverbergzaal. Óf uitbundig op de mergelstenen Binnenplaats onder de sterren, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak!

Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Wij zijn tegenwoordig ook te vinden op The Perfect Wedding & TopTrouwlocaties!

Feest met ledvloer

Ivar.Fotografie00017 klein

Trouwen in de kasteeltuin

En wat dacht u van een huwelijk in de buitenlucht, van trouwen in de kasteeltuin? U wandelt samen door de kasteeltuin naar de trouwlocatie. In het openluchttheater hebben uw gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand zich verzameld om dit bijzondere moment met u te vieren. Hier geeft u elkaar het jawoord met het romantische kasteel op de achtergrond en met een betoverend uitzicht over het Maasdal.

  • In de Kasteeltuin beleeft u met het romantische Kasteel De Keverberg op de achtergrond een huwelijk of huwelijksfeest om nooit te vergeten. En mocht het onverhoopt regenen dan zorgen we voor een net zo mooi huwelijk binnen de muren van Kasteel De Keverberg.
  • Van bruidsboeket tot diner en van trouwauto tot romantische overnachting. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u deze dag aan niets ontbreekt, u hoeft maar één ding te doen en dat is genieten!

Onze trouwzalen

Kasteel De Keverberg beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Én er zijn unieke mogelijkheden in de buitenlucht. Uiteraard is iedere ruimte naar wens in te delen én in te richten.


trouwen-catering

Catering huwelijk

Trouwlocatie Kasteel De Keverberg kent een uniek horecaconcept. Afhankelijk van uw smaak, stijl en budget kiezen we namelijk samen de cateringpartner die het beste past bij uw huwelijk. Graag stellen we onze cateringpartners aan u voor:

  • Baron Frits (Kessel) -Op het meest unieke plekje van Kessel (Noord-Limburg) aan de rand van de Maas vind je Baron Frits. Een kleinschalig en sfeervol hotel met trendy restaurant en prachtig panoramaterras huisvest zich in de vroegere bijgebouwen van Kasteel de Keverberg. Een magische plek waar genieten centraal staat en de tijd lijkt stil te staan.
  • Kaneman Entertastement (Venlo) - Uitdagend maar niet extreem, innovatief en puur, speels en toch volledig. Kaneman Entertastement stilt de honger, is een lust voor het oog en maakt het feest onvergetelijk. Bent u niet op zoek naar de standaard, maar naar een geheel verzorgde ‘herinnering’ waar uw gasten nog lange tijd over na zullen praten? Laat u verrassen!
  • Ria Joosten, smaak sfeer en meer (Neer) - Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014, doet niets liever dan u te verrassen. Want of het nu gaat om de organisatie of catering van een congres, personeelsfeest, opening, jubileum, bruiloft, avondje uit of babyborrel; de mensen van Ria Joosten zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven!

Bruidsreportages

Uiteraard is het mogelijk om op Kasteel De Keverberg, in de tuinen of aan de Maas bruidsreportages te maken. Dit kan ook als uw ceremonie op een andere locatie plaatsvindt. De kosten zijn € 30,00. Reserveren is verplicht, dit kan via het contactformulier.

Er zijn al talloze fotografen bij ons te gast geweest met bruiloften, de onderstaande fotografen bevelen wij in ieder geval van harte aan:

Ivar Janssen

FotoID/Ad Vereijken

Kim Rouffs

Milou Briels

Tweemetervijf Fotografie

trouwen-bruidsreportage

Wilt u ook uw mooiste dag beleven
in Kasteel De Keverberg?

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze sfeervolle trouwlocatie! Dan bespreken we meteen uw wensen en kunt u ook een optie nemen op uw favoriete trouwdatum. U kunt bellen (077-7600666), een e-mail sturen of ons benaderen via het contactformulier , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nederlands