Toegangsprijzen Kasteel De Keverberg

7,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
3,50 voor kinderen van 5-12 jaar, kinderen jonger dan 5 jaar gratis toegang

*Reserveer hier uw tickets* voor een bezoek aan ons kasteel!

U kunt zich voorstellen dat een gebouw van meer dan duizend jaar oud vele verhalen en gebeurtenissen met zich meedraagt. Die kunt u stuk voor stuk beleven in en rond Kasteel De Keverberg! U vermaakt zich dus gegarandeerd bij een rondgang door Kasteel De Keverberg. Zelfs als u wat minder geïnteresseerd bent in geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de herbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal én het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek! De historische Binnenplaats, en in de zomer het heerlijke Maasterras, zijn gratis toegankelijk voor een drankje!

Beleef zelfstandig Kasteel De Keverberg!

  • Aansprekende belevingsfilm in gewelvenkelder Casello en interessante film over de herbouw in de Zusterskap.
  • Bekijk de in juni 2015 gevonden kist van Baron Frits en de Cisterne in de gewelven van het kasteel.
  • Kinderen kunnen het kasteel ontdekken d.m.v. de schervenspeurtocht.
  • Interactieve verkenningstocht door het kasteel d.m.v. een informatieboekje of de gratis te downloaden IZI app. Gewapend met uw eigen smartphone en een hoofdtelefoon die u bij de receptie gratis te leen krijgt, kunt u de tocht door het kasteel zelf volbrengen.

Een rondleiding met gids kan tijdelijk niet gereserveerd worden vanwege de aangescherpte maatregelen, de informatie vindt u hier.

drone
8935_9772_1200_1200

Toegankelijkheid voor minder validen

Ook voor mensen die minder mobiel zijn, is het Kasteel goed te bezoeken. Vaak zie je bij oude kastelen dat er veel smalle gangen zijn en opstapjes. In ons moderne Kasteel is goed aan moderne gemakken gedacht en zijn er dus weinig beperkingen op dit vlak. Alleen in het historische gedeelte in de gewelvenkelder zijn trapjes en smalle doorgangen die niet geschikt zijn voor rolstoelen. Voor meer informatie over toegankelijkheid voor mindervaliden klik hier

.
Nederlands