Binnenplaats en Maasterras tijdelijk "TO GO"


Geniet ieder weekend van koffie/thee, frisdrank, vérs gebakken wafels met lekkere topping en huisgemaakt bananenbrood TO GO. Wij bieden dit aan tijdens de lockdownperiode buiten bij ons kasteel. Dit is perfect te combineren met een wandeling door onze tuin of langs de Maas. Wandelroutes zijn aanwezig!

Zaterdag en zondag 10:30 - 15:30 uur


Wist u dat u in het hart van ons kasteel gezellig koffie kunt drinken met Limburgse vlaai? Of wat dacht u van een goed glas wijn met een borrelplank? Onze Binnenplaats, en in de zomer ons Maasterras, is tijdens openingstijden altijd gratis toegankelijk. Alleen als u het hele kasteel wilt bekijken betaalt u onze reguliere entreeprijs. Een mooie tip om eens van een lekker drankje te genieten op een bijzondere plek!

Foto Jos Saris
bananenbrood en wafels

Eten en drinken

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. U kunt De Binnenplaats en het prachtige Maasterras gratis bezoeken. Uiteraard verwennen we u dan graag met een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld een kaasplankje of heerlijke herefordbitterbal!

Wij serveren lokaal gebotteld water van MADE BLUE . Voor elke fles die wij op tafel zetten, zorgt MADEBLUE voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan schoon drinkwater voor iedereen, een mooi doel waar wij ons graag voor inzetten!

Wij hebben geen lunch- en dinerkaart. Voor groepen kunnen we indien gewenst na reservering een lunch of diner(buffet) verzorgen via een van onze cateraars. Wilt u iets uitgebreider eten? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kunt u kiezen uit verschillende restaurants.Nederlands