Clevers Keverberg Kiosk

Kom deze zomer heerlijk genieten in onze Kasteeltuin van de Clevers Keverberg Kiosk. Een heerlijk ijsje van Clevers, een warme koffie of thee met iets lekkers of een goedgevulde picknickmand. Dat is wat u kunt verwachten bij onze Clevers Keverberg Kiosk. Komt u ook?


Binnenplaats en Maasterras

Wist u dat u in het hart van ons kasteel gezellig koffie kunt drinken met Limburgse vlaai? Of wat dacht u van een goed glas wijn met een borrelplank? Onze Binnenplaats, en in de zomer ons Maasterras, is tijdens openingstijden altijd gratis toegankelijk. Alleen als u het hele kasteel wilt bekijken betaalt u onze reguliere entreeprijs. Een mooie tip om eens van een lekker drankje te genieten op een bijzondere plek!

DSC_0969 klein

Eten en drinken

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. U kunt De Binnenplaats en het prachtige Maasterras gratis bezoeken. Uiteraard verwennen we u dan graag met een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld een kaasplankje of heerlijke herefordbitterbal! In de zomermaanden kunt u voor koffie/thee to go, ijs en een picknick ook terecht bij de Clevers Keverberg Kiosk in onze kasteeltuin.

Wij serveren lokaal gebotteld water van MADE BLUE . Voor elke fles die wij op tafel zetten, zorgt MADEBLUE voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan schoon drinkwater voor iedereen, een mooi doel waar wij ons graag voor inzetten!

Wij hebben geen lunch- en dinerkaart. Voor groepen kunnen we indien gewenst na reservering een lunch of diner(buffet) verzorgen via een van onze cateraars. Wilt u iets uitgebreider eten? Binnen een straal van een paar honderd meter rondom Kasteel De Keverberg kunt u kiezen uit verschillende restaurants.Nederlands