Spookje Boe

Spookje Boe is een vriendelijk spookje dat al eeuwenlang in het kasteel woont. Hij slaapt samen met zijn familie in de kelders onder het kasteel. Ook heeft hij veel vriendjes en vriendinnetjes die in het kasteel wonen. Elke dag spelen ze samen en vliegen ze door het hele kasteel.


Maar er is nu iets vreselijks gebeurd. Door de harde wind zijn alle vriendjes van Spookje Boe weggeblazen door het hele kasteel. Boe heeft overal gezocht, maar kan ze nergens meer vinden. Al dagenlang is hij helemaal alleen en heeft hij niemand om mee te spelen. Daarom vraagt hij aan alle kinderen in de buurt om te helpen zijn vriendjes en vriendinnetjes weer terug te vinden.


WANNEER?
Vanaf maandag 18 oktober tot en met zondag 7 november kun jij Spookje Boe komen helpen.


HOE LAAT?
Het spokenprogramma vindt plaats op de reguliere openingstijden. Kijk op onze Facebook pagina voor de actuele tijden.


KOSTEN?
Dit programma zit inbegrepen bij de reguliere toegangsprijs van het kasteel. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Onze reguliere entree prijzen zijn:
0 tot en met 4 jaar: gratis entree
5 tot en met 12 jaar: €3,50
13 of ouder: €7,50
Ouders kopen ook een entree ticket voor het kasteel.


RESERVEER HIER JE TICKET*!


* Op onze ticketpagina kies je de datum waarop je ons kasteel wilt bezoeken, vervolgens klik je op uw gewenste tijdslot. Hier kies je voor een entree kasteel ticket. Niet een activiteiten ticket. Klik het juiste aantal tickets aan en reken vervolgens af.
Nederlands
Paasbrunchen bij Kasteel de Keverberg

Heerlijk paasbrunchen bij Kasteel de Keverberg!

Op maandag 10 april 2023 is het weer mogelijk om te komen Paasbrunchen. Klik hier voor meer informatie.
Reserveren kan via info@kasteeldekeverberg.nl

Tot dan!