Gewijzigde openingstijden donderdag 5 oktober
16 september 2017
01-10-2017 Den Soeten Inval met Ton Engels
24 augustus 2017

Kindermusical 'Het raadsel van de Keverbergput'

Een kindermusical met een speelse knipoog naar de historie van Kasteel De Keverberg.  Soms als je rond middernacht in het kasteel komt, hoor je kinderliedjes uit de Keverbergput klinken. Hoe zou dat komen....? En wat heeft page Piotter daarmee te maken? In deze kindermusical gaan we opnieuw met de teletijdtelefoon terug naar het jaar 1875 en komen we achter het raadsel van de Keverbergput.... Ben jij ook benieuwd? Kom dan zeker kijken en luisteren op zondag 1 oktober om 15:00 uur. Vergeet niet om je ouders, broertjes en zusjes en natuurlijk opa en oma mee te nemen! 

De musical is geschreven en wordt geregisseerd door Peter Joosten. 

Met medewerking van Anneke Joosten, Karin Maessen, Frans Kessels, Veronica Herías, Marco Teeuwen, Vera Peeters, Geert Litjens en Marian Hermans en natuurlijk de enthousiaste kids van het kinderkoortje. 

Op 3 Dec. volgt de kindermusical “Het Tweede Sinterklaasfeest in het land van Kessel”, waarin Anneke en Karin samen met 10 kinderen met de Teletijdtelefoon naar het jaar 1875 reizen. De toegang voor deze 2 kindermusicals is gratis. De cast van de musicals bestaat uit 10 zingende kinderen en 8 volwassen acteurs/actrices. De Gemeente Peel en Maas steunt het initiatief en heeft een subsidie toegekend. Beide kindermusicals passen in het kader kunst & cultuurbeleid en muziekonderwijsbeleid. Dragen bovendien bij in de culturele ontwikkeling van het kind en de bewustwording van de geschiedenis van Peel en Maas.

Nederlands