Van Peel naar Kasteel
17 juni 2020
“Night at De Keverberg”
27 juli 2020

Clevers Keverberg Kiosk | koffie, ijs & picknick

Het belooft een mooie zomer te worden, zeker in de kasteeltuin van Kasteel De Keverberg. IJssalon Clevers & Kasteel De Keverberg plaatsen samen een mooi paviljoentje van Neptunus met koffie, thee, ijs & picknick to go. In de kasteeltuin staan al diverse bankjes, er ligt een groot theater met bankjes en er is uiteraard een groot grasveld, waar je heerlijk kunt genieten. In combinatie met IJssalon Clevers wordt dit natuurlijk helemaal geweldig!

Een hoorntje ijs van Clevers of de heerlijke “koffiecombi”-to go in een speciale Keverbergvariant. Dat wil je niet missen! Voor de picknick wordt het een echte beleving mét een mand en picknickdeken. We bieden geen lunchpicknick aan, daarvoor kunnen mensen terecht bij de restaurants die volop in Kessel aanwezig zijn. De picknickmanden zijn bedoeld om lekker te snacken met zijn tweetjes of met je gezin. Met druiven, nootjes, blokjes kaas en chips en natuurlijk een lekker drankje!

Bij mooi weer is de Clevers Keverberg Kiosk iedere dag geopend, óók op dinsdag, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het kasteel zelf is dan in de maand juni niet geopend. In juli en augustus is ook Kasteel De Keverberg dagelijks geopend.

Een picknick kan natuurlijk spontaan, maar als je liever wilt reserveren dan kan dat ook! Je kunt mailen naar info@kasteeldekeverberg.nl, waarbij je dan door mag geven soort picknick, aantal personen en gewenste dag/tijdstip!

Nederlands