17-11-2017 Wine, dine & dance
24 augustus 2017
Gewijzigde openingstijden donderdag 5 oktober
16 september 2017

Herfstconcert Aodemnoët


Na een zeer geslaagde revival van het traditionele Herfstconcert in 2016 met medewerking van de Sing Along Singers uit Reuver was wel duidelijk dat er een vervolg zou komen.

Ook dit jaar is Kasteel De Keverberg weer het decor voor een bijzonder muzikaal programma met koormuziek in diverse vormen. Deze keer is er met Dialekgroep Angers en A capella groep Mannewerk bijna sprake van een Kessels onderonsje, alleen het jongerenkoor van Aodemnoëts dirigent Ron Hanssen, The Soundstars uit Melick, komt van buiten de “landsgrenzen”. Een gevarieerd programma op een unieke locatie!


Mannewerk

Na een retraiteperiode, aan te bevelen voor iedere man die de “opagerechtigde” leeftijd nadert of ís genaderd, is Mannewerk weer relatief hard aan de slag gegaan met het opbouwen van hun repertoire. De nieuwe samenstelling van het acapellaquintet (Emiel Sillen Hans Koman Mart van Knippenberg Sjors Fassotte en Peter Bouten) heeft nieuwe impulsen, nieuw enthousiasme en elan gegeven aan de mannen. Er wordt volop gerepeteerd in de diverse huiskamers, keukens, bergingen en muurkasten, met als resultaat een programma met oude succesvolle nummers en nieuw repertoire.

Zanggroep The Soundstars uit Melick

The Soundstars bestaat uit zeven talentvolle meiden die samen lekker muziek maken en leuke nummers zingen, wij laten van ons horen waar we kunnen; op school, op de lokale televisie, in allerlei zalen en zelfs in de Oranjerie zijn we al opgetreden. The Soundstars bestaan al 2 jaar als een groep waarvan bijna iedereen al in kinderkoor “de Wielewalen” hebben gezongen, zangervaring genoeg dus!

Dialekgroep Angers

Wij zijn dialekgroep Angers! Een gemengde zanggroep met 16 leden uit Kessel en omstreken. Voorheen was onze naam vocal group How About Us. Sinds 2011 hebben we besloten om alleen nog dialect te gaan zingen, vandaar de naamswijziging. Ons koor is opgericht in 1992 en we bestaan dit jaar dus 25 jaar. We zingen zowel a capella als met begeleiding van een keyboard onder leiding van onze dirigent René Haustermans.

Herfstconcert Aodemnoët

Zondag 29 oktober op de Binnenplaats van Kasteel De Keverberg.

Aanvang 14.30 uur

Entree gratis

Nederlands