01-07-2018 Den Soeten Inval met Jo Vaes
1 december 2017
03-06-2018 Den Soeten Inval met Mannewerk
1 december 2017

17 juni 2018 Schotse Dag!

Kasteel De Keverberg in Kessel organiseert deze zomer voor de tweede keer een Schotse dag met volop activiteiten en beleving in Schotse sferen. Het grote succes van de eerste editie smaakt naar meer en krijgt dit jaar een vervolg op zondag 17 juni.

Van Highland Games tot roofvogelshows

Vanaf 10.30 uur start het programma met een parade door het dorp. Stipt om 11.00 uur start het programma in de kasteeltuin met een ceremoniële opening. Gedurende de dag kan het publiek genieten van Highland Games, roofvogelshows en toneel van Toneelgroep Spektakel. Daarnaast zijn er optredens van Irish Dance en Pipers. Gedurende de dag zijn er steeds demonstraties in de kasteeltuin en natuurlijk wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. Nieuw dit jaar is de Highland Games Battle voor verenigingen uit Peel & Maas. In teams van 6 personen wordt er tegen elkaar gestreden in diverse onderdelen. Het programma duurt tot 18.00 uur.

Highlandgames battle voor verenigingen en vriendengroepen

Dit jaar voegen we een extra onderdeel aan het programma toe, namelijk een Highland Games Battle voor verenigingen en vriendengroepen. Highland Games zijn atletische spellen voor sterke en stoere mensen, waarin je kracht, uithoudingsvermogen en lef moet tonen. De spellen zijn niet alleen uitdagend, maar ook nog eens hartstikke leuk! Beleef deze onvergetelijke ervaring en doe met ons mee!

Boomstam werpen, hooisteken en whiskeyvat rollen. Niks is jullie te gek. Jullie hebben een echte winnaarsmentaliteit en dat zien we graag terug in de Highland Games.

Inschrijven

Samen met jullie team van in totaal 6 personen strijd je om de titel sterkste team van Peel en Maas. Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar info@kasteeldekeverberg.nl met daarin de teamnaam, namen van de deelnemers en leeftijden. De inschrijfkosten bedragen €30,- per team, inclusief 12 consumptiemunten. Om in de juiste sfeer te komen op de dag zelf zorgen wij ook voor een kilt (elk team krijgt een eigen kleur/print!). Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs!

Wil je verzekerd zijn van toegang tot deze fantastische dag? Reserveer dan nu alvast online je toegangskaartje!

Koop hier uw tickets
Nederlands