08-04-2018 Den Soeten Inval met Ut Overgerdien
1 december 2017
04-02-2018 Den Soeten Inval met het Diashantlappenkoor Venlo
1 december 2017

Den Soeten Inval met Limburgse Literaire Lijst

Govert Derix uit Horst aan de Maas is filosoof, publicist, schrijver van managementboeken en filosofische romans. Zijn laatst verschenen roman is Mensheid is een brief aan jou.

Eerdere romans zijn: De sjamaan van Sevilla (genomineerd voor de Sjiek Literatuurprijs), Gods geschenk, Sterrenmoord, de Wereldomwandelaar. Maar ook de boeken: Het mooiste komt nog (samen met Petra Dassen), In de beginne (samen met Leon Frissen) zijn van zijn hand. Mensheid is een brief aan jou is een roman over liefde, over leven en dood, over god en over de mensheid in nood.

De tweede gast van Paul Weelen is Helma Cremers. Zij werkte tot 2013 als redacteur/journalist bij de Tegelse Courant/’t Gazetje. Sinds een studie in 2007/2008 bij het Huis voor de Kunsten mag zij bij culturele instellingen lesgeven in het schrijven van verhalen (www.schrijfpalet.nl). Zij publiceerde in 2015 de verhalenbundel Ierlik waor gelaoge! In het Venloos. Deze smeuïge familiekroniek is gebaseerd op haar eigen ervaringen. Het boek verscheen als deel 75 van de zogenaamde Limburgse Literaire Lies, die boeken in alle Limburgse taalvarianten uitgeeft.

Per editie is er plek voor zo’n 100 gasten. De entree bedraagt € 4,50 en daarmee hebben gasten tevens toegang tot het volledige Kasteel De Keverberg. Kaarten zijn vooralsnog enkel op de zondag zelf verkrijgbaar bij de balie van De Keverberg in Kessel.

Den Soeten Inval met Limburgse Literaire Lijst

4 maart 2018 11:00 - 13:00

Klik hier voor het jaarprogramma!

Nederlands