07-10-2018 Den Soeten Inval met Limburgse Literaire Lijst
1 december 2017
Kunstmarkt Kessel 26 augustus 2018
19 maart 2018

Den Soeten Inval met Dialekgroep Angers

Dialekgroep Angers is een kleine maar enthousiaste gemengde zanggroep uit Kessel. Onder de bezielende leiding van dirigent René Haustermans zingen zij uitsluitend Limburgstalige liedjes. Het koor is opgericht in 1992. Voorheen waren ze bekend onder de naam vocal group How About Us.

Ze zingen zowel a capella als met begeleiding van een keyboard. Enkele bekende dialectnummers die ze nu zingen zijn o.a.: Mien Limburgs landj, Loewende Klokke, Same Zinge (Frans Pollux), De Knapperik, Mergraote (Schintaler), Edere daag (Fer Koolen), Veurjaor (Frans Boermans), As ich aan dich dink (Sjeng & the Gang) en vele andere. Verder hebben ze zelf een aantal bekende nummers voorzien van een eigen dialectvertaling bv. Colours of the Wind is nu Kleure van ut leech.

Per editie is er plek voor zo’n 100 gasten. Dit zijn zowel zit- als staplaatsen. De entree bedraagt € 4,50 en daarmee hebben gasten tevens toegang tot het volledige Kasteel De Keverberg. Kaarten zijn vooralsnog enkel op de zondag zelf verkrijgbaar bij de balie van De Keverberg in Kessel.

Den Soeten Inval met Dialekgroep Angers

2 september 2018 11:00 - 13:00

Klik hier voor het jaarprogramma!

Nederlands