Ridder en prinses

Ridderweken

Kom deze zomervakantie naar ons kasteel en bezoek de ridderweken! Help samen met uw kinderen de vuurspuwende draak te verslaan door de spannende zoektocht in en om het kasteel te voltooien. Uw kind ontvangt voor zijn of haar hulp een prachtig drakenzoeker-diploma. Dit programma is gratis bij een ticket voor ons kasteel.

Op dinsdag 14, 21, 28 juli en 4, 11 en 18 augustus van 13:00 tot 16:00 is er een speciaal programma voor de kinderen. De kinderen kunnen dan in de tuin verschillende spellen en een knutselactiviteit doen om hun ridder/jonkvrouwdiploma te halen. Ook zit er iets lekkers inbegrepen. De kosten voor dit programma zijn 3,50 en als u het kasteel bezoekt kost het 1,50 op de entreeprijs.Komt u ook?

Clevers Keverberg Kiosk

Kom deze zomer heerlijk genieten in onze Kasteeltuin van de Clevers Keverberg Kiosk. Een heerlijk ijsje van Clevers, een warme koffie of thee met iets lekkers of een goedgevulde picknickmand. Dat is wat u kan verwachten bij onze Clevers Keverberg Kiosk. Komt u ook?


Binnenplaats en Maasterras

Wist u dat u in het hart van ons kasteel gezellig koffie kunt drinken met Limburgse vlaai? Of wat dacht u van een groot glas wijn met een borrelplank? Onze Binnenplaats, en in de zomer ons Maasterras, is tijdens openingstijden altijd gratis toegankelijk. Alleen als u het hele kasteel wilt bekijken betaalt u onze reguliere entreeprijs. Een goede tip om eens van een lekker drankje te genieten op een bijzondere plek!

picknick bijgewerkt 2
Hele kasteel (5) klein

Entreeprijzen Kasteel De Keverberg

€ 7,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
€ 3,50 voor kinderen van 5-12 jaar, kinderen jonger dan 5 jaar gratis toegang

Reserveer hier uw tickets voor een bezoek aan ons kasteel!

U kunt zich voorstellen dat een gebouw van meer dan duizend jaar oud vele verhalen en geheimen met zich meedraagt. Die kunt u stuk voor stuk beleven in en rondom Kasteel De Keverberg! U vermaakt zich dus gegarandeerd bij een rondgang door Kasteel De Keverberg. Ook als u niet heel erg geïnteresseerd bent in de geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de herbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal én het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek! De historische Binnenplaats, en in de zomer het heerlijke Maasterras, zijn gratis toegankelijk voor een drankje!

Beleef zelfstandig Kasteel De Keverberg!

 • Aansprekende belevingsfilm in gewelvenkelder Casello en interessante film over de herbouw in de Zusterskap.
 • Bekijk de in juni 2015 gevonden kist van Baron Frits en de Cisterne in de gewelven van het kasteel.
 • Kinderen kunnen het kasteel ontdekken d.m.v. de schervenspeurtocht.
 • Interactieve verkenningstocht door het kasteel d.m.v. een informatieboekje of de gratis te downloaden IZI app. Gewapend met uw eigen smartphone en een hoofdtelefoon die u bij de receptie gratis te leen krijgt, kunt u de tocht door het kasteel zelf volbrengen.

Code Keverberg

Door een van onze creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.

Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


 • Code Keverberg is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: € 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis
0002 (1)

Het Geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door onze partner Buiten Zinnen, gaat u door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en komt u achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.

Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.


 • Het geheim van de Baron is te beleven tijdens de openingsuren van Kasteel De Keverberg
 • Geschikt voor teamuitje, kinderfeestje, familiedag en nog veel meer leuke momenten!
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Boeken: info@buitenzinnen.eu / 06-53332899

Kosten:

 • Volwassenen: € 13,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 8,50 per persoon (inclusief entree kasteel)
 • Kinderen tot 5 jaar: gratis
Nederlands