Coronamaatregelen

Wij verheugen ons erop om u weer te mogen begroeten.

De ruime opzet van Kasteel De Keverberg en de omliggende tuin, maakt het mogelijk om op een veilig en aangename manier te genieten van een dagje uit. Uiteraard treffen wij ook maatregelen. Hieronder vindt u onze belangrijkste maatregelen toegelicht en wat wij van u als bezoeker verwachten. Hopelijk tot snel in Kessel bij het modernste kasteel van Nederland!

Wat verwachten we van u?

Voor een aangenaam en veilig bezoek vragen wij u de volgende maatregelen in acht te nemen:

• Boek tickets vooraf online en reserveer uw plek: kies uw gewenste dag en tijdslot voor entree

• Bezoek ons kasteel alleen of met mensen uit hetzelfde huishouden

• Betalen kan uitsluitend met pin

• Volg de aangegeven route door het kasteel en blijf niet lang stil staan op smalle doorgangen.

• Houd altijd 1,5 m afstand. Houd rekening met andere bezoekers op de route en houd rekening met onze medewerkers in het kasteel.

• Volg altijd de aangegeven maatregelen in en rondom het kasteel en aanwijzingen van personeel.

• Denk aan persoonlijke hygiëne: goed handen wassen en niezen in elleboog.

• Heeft u verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis.

Boek uw tickets vooraf online

We gaan bezoekersaantallen limiteren en reguleren. Het is daarom belangrijk dat u vooraf online uw ticket koopt om toegang te krijgen tot ons kasteel. Dit kan via deze link. U maakt dan een keuze voor datum en tijdstip dat u aanwezig wilt zijn. Het gekozen tijdslot geldt als tijdstip om toegang tot het kasteel te krijgen voor een rondgang of activiteit, er is geen limiet aan de tijd die u besteedt in de kasteeltuin. De tijdslimiet geldt alleen voor het bezoek in het kasteel.

Aangepaste routing door het kasteel

Wij hebben een goede looproute gemaakt door het kasteel waarmee we bereiken dat bezoekers elkaar zo min mogelijk tegen komen. Deuren staan waar mogelijk open, zodat er een maximale doorgang is (zo min mogelijk contact met deurklinken). Onze kasteeltuin biedt met de diverse paden voldoende mogelijkheden voor een rustige wandeling door de natuur. Het aantal bezoekers dat zich gelijktijdig in het kasteel bevindt wordt beperkt tot 40 personen per starttijd (30 minuten). We willen u vragen om de aangegeven route te volgen en aanwijzingen van personeel op te volgen.

Binnenplaats / Maasterras tijdelijk gesloten

M.i.v. 15 oktober is onze horecaruimte, de Binnenplaats tijdelijk gesloten. Wij bieden wel een beperkt assortiment aan "to go".

Evenementen

Vanwege de geldende richtlijnen zijn helaas alle grote evenementen de rest van het jaar 2020 geannuleerd. Ons kasteel blijft geopend en ook de speurtochten in de vakanties gericht op jonge kinderen zijn mogelijk.

Extra hygiënemaatregelen

Er wordt extra schoongemaakt in het kasteel. Het kan hierdoor zijn dat toiletten, meubilair en zitbankjes etc. tijdelijk niet te gebruiken zijn. Daarnaast zijn er op diverse plekken in het park desinfectiegel-pompjes aanwezig. Maak hier gebruik van!

Tenslotte, wellicht ten overvloede, als u of iemand in uw huishouden verkouden of grieperig is of koorts heeft, blijf dan vooral thuis en kom als u zich weer fit voelt!

Nederlands