Coronamaatregelen

De ruime opzet van Kasteel De Keverberg en de omliggende tuin, maakt het mogelijk om op een veilig en aangename manier te genieten van een dagje uit. Uiteraard treffen wij ook maatregelen. Hieronder vind je onze belangrijkste maatregelen toegelicht en wat wij van jou als bezoeker verwachten. Hopelijk tot snel in Kessel bij het gezelligste kasteel van Nederland!

Wat verwachten we van jou?

Voor een aangenaam en veilig bezoek vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:

• Zorg voor een geldige QR-code

• Bezoekers vanaf 13 jaar dragen een mondkapje bij verplaatsingen door het kasteel

• Boek tickets vooraf online en reserveer je plek: kies je gewenste dag en tijdslot voor entree

• Betalen bij voorkeur met pin

• Volg de aangegeven route door het kasteel en blijf niet lang stil staan op smalle doorgangen.

• Houd altijd 1,5 m afstand. Houd rekening met andere bezoekers op de route en houd rekening met onze medewerkers in het kasteel.

• Volg altijd de aangegeven maatregelen in en rondom het kasteel en aanwijzingen van personeel.

• Denk aan persoonlijke hygiëne: goed handen wassen en niezen in elleboog.

• Heb je verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis.

Boek je tickets vooraf online

We gaan bezoekersaantallen limiteren en reguleren. Het is daarom belangrijk dat je vooraf online je ticket koopt om toegang te krijgen tot ons kasteel. Dit kan via deze link. Je maakt dan een keuze voor datum en tijdstip dat je aanwezig wilt zijn. Het gekozen tijdslot geldt als tijdstip om toegang tot het kasteel te krijgen voor een rondgang of activiteit, er is geen limiet aan de tijd die je besteedt in de kasteeltuin. De tijdslimiet geldt alleen voor het bezoek in het kasteel.

Aangepaste routing door het kasteel

Wij hebben een goede looproute gemaakt door het kasteel waarmee we bereiken dat bezoekers elkaar zo min mogelijk tegen komen. Deuren staan waar mogelijk open, zodat er een maximale doorgang is (zo min mogelijk contact met deurklinken). Onze kasteeltuin biedt met de diverse paden voldoende mogelijkheden voor een rustige wandeling door de natuur. Het aantal bezoekers dat zich gelijktijdig in het kasteel bevindt wordt beperkt tot 30 personen per starttijd (30 minuten). We willen je vragen om de aangegeven route te volgen en aanwijzingen van personeel op te volgen.

Kasteel Kafee 950

Bij Kasteel Kafee 950, gelegen in het hart van ons mooie kasteel, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lichte lunch, koffie/thee met huisgemaakt gebak of een borrel. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 09:30 - 17:00 uur. Je kunt het Kasteel Kafee 950 ook bezoeken los van een bezoek aan het kasteel. Niet alleen binnen maar uiteraard ook buiten op het prachtige Maasterras. Uiteraard volgen wij de coronarichtlijnen en zijn de tafels op ruime afstand van elkaar geplaatst.

Extra hygiënemaatregelen

Er wordt extra schoongemaakt in het kasteel. Het kan hierdoor zijn dat toiletten, meubilair en zitbankjes etc. tijdelijk niet te gebruiken zijn.

Tenslotte, wellicht ten overvloede, als jij of iemand in je huishouden verkouden of grieperig is of koorts heeft, blijf dan vooral thuis en kom als je je weer fit voelt!

Nederlands