Koffie, thee en frisdrank

Kom gezellig naar de Clevers Keverberg Kiosk en geniet van onze heerlijke Rombouts koffie, thee en cappuccino en heerlijke mini Luikse wafels. Naast koffie hebben we ook lekkere koele drankjes, waarmee u lekker af kunt koelen in onze geweldige kasteeltuin. Er is een heel groot grasveld, er staan bankjes en er is een mooi amfitheater met stenen banken. Kortom, volop mogelijkheden om "Coronaproof" te genieten in Kessel aan de Maas.

De kiosk is bij mooi weer 7 dagen per week geopend, op maandag t/m donderdag van 10.30 uur tot 17:30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 20:30 uur. In de zomervakantie zijn we elke dag geopend tot 20:30 uur. Dus ook lekker om nog even te komen genieten na het werk of bij een heerlijke avondwandeling.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het kasteel te bezoeken. Er kunnen maximaal 30 bezoekers per tijdslot binnen (vanaf 1 juli 100 personen), dus het is aan te bevelen om vooraf uw ticket online te reserveren. Dat kan hier.

In de zomervakantie hebben we daarnaast ook leuke activiteiten voor de kids met onze ridder- en drakenweken! Dat maakt je dagje uit helemaal compleet!

IJs

IJssalon Clevers, wie kent ze niet? Deze top ijssalon heeft een goedlopende zaak in Kessel maar is door de coronacrisis ook genoodzaakt om het terras te verkleinen. Met de gezamenlijke kiosk hebben zij een extra verkooppunt, voor handijsjes in vele smaken maar ook voor de bekende "koffiecombi's". Speciaal voor de kiosk zijn er twee "Keverberg-combi's" met pindarotsjes en met gezouten caramel.

DSC_0990 klein
DSC_0969 klein

Picknicken

Zin om te borrelen of met uw gezin te genieten van zoete en hartige snacks? Denk dan aan onze picknickmanden: een gezellig gevulde mand met o.a. kaasblokjes van Kaasboer met de rode pet, een tros druiven, lekkere borrelnootjes, snackgroente en tortillachips. Voor de kinderen doen we er nog een extra spiesje met snoepspekken en zakje chips bij. Een lekker drankje erbij, een knusse fleecedeken om op te zitten en het grote genieten kan beginnen! De picknickmand en fleecedeken zijn natuurlijk in bruikleen en worden na ieder gebruik gedesinfecteerd.

Kosten voor de picknick:
* Borrelpicknick 2 personen voor 25,00
* Gezinspicknick zoet & hartig voor 4 personen* 37,50
* natuurlijk uit te breiden voor meer personen tegen meerprijs

Een picknick is spontaan mogelijk, maar als u liever vooraf wilt reserveren, dan mag dat ook! U kunt hiervoor een mail sturen naar info@kasteeldekeverberg.nl met daarin de soort picknick (en aantal personen) en de gewenste dag / tijdstip.

Nederlands