Sinterklaas op het Kasteel

Sinterklaas en zijn pieten zijn dit jaar te vinden in Kasteel de Keverberg. Met een nieuwe hypermoderne machine kunnen de pieten nu nog sneller cadeautjes inpakken. Dit evenement speelt in op de gebeurtenissen van het Sinterklaasverhaal van Omroep P&M. Kom gezellig langs om samen met de Pieten te spelen, met Sinterklaas op de foto te gaan en te genieten van heerlijk strooigoed.


ACTIVITEITEN
Naast de foto's met de Sint en het spelen met de Pieten zijn er verschillende activiteiten. Help de pieten met de verschillende werkzaamheden en ontdekt het kasteel met de sintspeurtocht.


WANNEER?
Op zondag 28 november kunnen alle kinderen een bezoek komen brengen aan het kasteel om de pieten aan het werk te zien. Misschien mogen ze wel een handje meehelpen!


HOE LAAT?
Het programma is verdeeld in drie tijdsloten:
12:00 - 13:30
13:30 - 15:00
15:00 - 16:30


KOSTEN?
De kosten voor het sinterklaasevenement (inclusief entree tot het kasteel) bedragen:
Jonger dan 2 jaar: gratis entree
2 tot en met 4 jaar: €2,50
5 tot en met 12 jaar: €3,50
13 of ouder en volwassenen: €7,50
Ouders kopen ook een entree ticket voor het kasteel.


RESERVEER HIER JE TICKET*!


* Op onze ticketpagina kies je de datum waarop je ons kasteel wilt bezoeken, vervolgens klik je op uw gewenste tijdslot. Hier kies je voor een Sinterklaas op het Kasteel ticket. Niet een activiteiten ticket. Klik het juiste aantal tickets aan en reken vervolgens af. Voor deze datum zijn geen reguliere kasteeltickets beschikbaar.
Nederlands
Kasteel De Keverberg is tijdelijk gesloten

Wegens de aangescherpte covid-19 maatregelen moeten wij helaas de deuren van het kasteel sluiten tot ten minste 14 januari 2022.

Maar niet getreurd! Ook deze winter openen wij onze "To Go Kiosk" op ons terras weer voor o.a. een warme kop koffie of chocomel, een huisgemaakte kop soep of heerlijke poffertjes. De To Go Kiosk is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 16.00 uur (let op, afhankelijk van de weersvoorspellingen kunnen wij bij slecht weer ook besluiten om de Kiosk te sluiten, dit maken wij bekend via onze Social Media pagina's).

Meer informatie? Kijk dan op onze Facebook- of Instagrampagina.