Roofvogelshows in de Kasteeltuin

Er staat wel iets héél gaafs op de planning in de Kasteeltuin! Op donderdag 28 april en donderdag 5 mei vindt er een heuse roofvogelshow plaats in de Kasteeltuin van Kasteel De Keverberg.

Kom jij kijken naar de oehoe die geruisloos langs vliegt, de caracara die overal een feestje van maakt? Misschien mag je zelfs wel een handje helpen en land de woestijnbuizerd bij jou op de hand! Vergeet zeker niet te bukken voor de indrukwekkende arend. En nog bijzonderder! Enkele tropische vogels zoals de neushoornvogel en de gekroonde tok bekend van de Lion King zullen zichzelf ook aan jullie laten zien.

Na afloop is er de mogelijkheid om een vogel van dichterbij te bewonderen en er zelfs mee op de foto te gaan! Voor deze foto vragen de demonstrateurs een kleine vergoeding van € 2,00. Deze vergoeding komt volledig ten goede van Stichting Natuurbehoud Roofvogels en Uilen.


WANNEER

Op zowel donderdag 28 april als donderdag 5 mei vinden er twee shows plaats: één om 11.00 uur en één om 13.30 uur. De show duurt 45 tot 60 minuten.


WAAR

In de Kasteeltuin van Kasteel De Keverberg


TICKETS

Koop via de ticketshop op deze pagina jouw tickets voor de roofvogelshow!

Volwassenen vanaf 13 jaar € 12,50 per persoon
Kinderen 5 tot en met 12 jaar € 8,50 per persoon
Kinderen < 5 jaar Gratis*

Koop je een ticket voor de Roofvogelshow? Dan is entree tot het kasteel voor de dag van de show automatisch inbegrepen. Ontdek dus zeker voor- of achteraf nog even het kasteel!

* Let op: Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn gratis, maar koop ook voor deze kinderen een ticket. Dit in verband met de maximale hoeveelheid zitplaatsen bij de show!

Nederlands
Paasbrunchen bij Kasteel de Keverberg

Heerlijk paasbrunchen bij Kasteel de Keverberg!

Op maandag 10 april 2023 is het weer mogelijk om te komen Paasbrunchen. Klik hier voor meer informatie.
Reserveren kan via info@kasteeldekeverberg.nl

Tot dan!