SCHATZOEKEN IN DE ZOMERVAKANTIE

Kapitein "Johnny Silver" en zijn matroos "Pieternel" zijn deze zomer op 6 dinsdagen op ons kasteel. Zij zijn op zoek naar bemanningsleden om te helpen zoeken naar de schatkist en de code om deze te kunnen openen. Met diverse opdrachten en natuurlijk een leuke beloning voor alle bemanningsleden. Deze activiteit is superleuk te combineren met een bezoek aan ons kasteel.

WANNEER?
Dinsdag 20 en 27 juli
Dinsdag 3, 10, 17 en 24 augustus

HOE LAAT?
Van 11.00 tot 14.30 uur kunnen tickets geboekt worden, ieder half uur is er ruimte voor maximaal 30 personen (incl. ouders).

KOSTEN?
Kinderen 5-12 jaar € 6,00
Kinderen < 5 jaar € 2,50
De entree van het kasteel is hierbij inbegrepen. Ouders kopen een regulier entreeticket van het kasteel.

WAT IS INBEGREPEN?
Spellenprogramma, ranja, een bezoek aan het "piratenhol" van Kapitein Johnny Silver en een leuke beloning! Ook de entree van het kasteel is inbegrepen dus na afloop kan ook nog op het gemak het hele kasteel worden bekeken.

Reserveer hier je ticket*!

* Op onze ticketpagina kies je de datum (dinsdag) waarop je ons kasteel wilt bezoeken, vervolgens klik je op een tijdslot (tussen 11.00 en 14.30 uur) en kun je het juiste aantal tickets voor de activiteit schatzoeken aanklikken én via de knop "entree" kies je de reguliere entreetickets voor de ouders/begeleiders (=volwassenen ticket).

Op alle andere dagen in de zomervakantie (12 juli tot en met 5 september) kunnen kinderen de mini speurtocht "schatzoeken in de kasteeltuin" doen, hier zijn geen kosten aan verbonden. De opdrachtenkaart kan bij ons gastteam aan de balie worden opgehaald. Deze speurtocht is alleen buiten in de kasteeltuin.

Nederlands