Heksen en tovenaars bij Kasteel De Keverberg

Tot onze grote schrik heeft een boze tovenaar het kasteel overgenomen, hij wil er gaan wonen! Voor zijn rust mag er dan ook niemand meer in het kasteel komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Om de boze tovenaar te verslaan roept de goede heks de hulp op van alle jonge bezoekers. Kom naar Kasteel De Keverberg en haal tijdens de heksenmiddagen jouw tovenaars- of heksendiploma. Samen kunnen we de boze tovenaar wegjagen uit het kasteel.

Tijdens de herfstvakantie wordt Kasteel De Keverberg omgetoverd tot heksenkasteel. Elke dag zijn er diverse leuke activiteiten in het thema van heksen en tovenaars te beleven voor kinderen. Dit basisprogramma is gratis bij een entreeticket.

Heksenschool op woensdagmiddag 14, 21 en 28 oktober

Op de woensdagmiddagen is er tussen 11:00 en 15:30 uur een speciale heksenschool. De goede heks en de professor zullen aanwezig zijn om de jonge heksen en tovenaars in opleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. Voor deelname aan de heksenschool geldt naast de reguliere toegangsprijs een prijs van 2,50 per deelnemend kind.

Kom jij ons helpen de boze tovenaar te verslaan? Kijk hier voor meer informatie en reserveer snel je ticket.

Nederlands